Зірка "Гри престолів", "мати драконів" Емілія Кларк: "Ми з Тедом пишаємося тим, що підтримуємо Україну"

Емілія Кларк підтримала українців та одягнулася у футболку з українським прапором
Instagram/emilia_clarke

Акторка Емілія Кларк виклала фото зі своєю собачкою у футболках з прапором.

Поділитися:

Британська акторка Емілія Кларк виклала фотографію зі своєю собачкою у футболках з українським прапором та написала, що пишається тим, що підтримує Україну. Також вона подарувала такі футболки усій команді проєкту, у якому востаннє брала участь та зізналася, що це був найбажаніший подарунок, який вона коли-небудь мала честь дарувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легендарна психотерапевтка Едіт Ева Егер, яка вижила в концтаборі Аушвіц звернулася до українців зі словами підтримки

Емілія зазначила, що вона дуже співчуває українцям, які потерпають від російсько-української війни: 

Моє серце розривається разом із багатьма іншими через безперервні страждання, біль і розбиті серця, які мільйони людей переживають в Україні. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Акторка зазначила декілька способів, як американці можуть допомогти Україні. Наприклад, можна пожертвувати гроші через фонд Disasters Emergency Committee та directrelief.org, які працюють над забезпеченням медичних потреб МОЗ України. Також можна придбати такі футболки, як в Емілії через Чарлі Маккісі. Усі виручені гроші надходять у неприбуткову організацію Choose Love. Ще друг Емілії Джаспер Фрай зробив декілька фото Києва у 2018 році, які можна купити: усі виручені кошти підуть чотирьом українським благодійним організаціям.

Нагадаємо, що окрім Емілії вже багато світових зірок підтримали Україну, серед них: Бенедикт Камбербетч, Кейт Мідлтон, Мей МаскДевід та Вікторія Бекхеми і так далі. Ось мапа з імен:

зірки які підтримали Україну

Новини по темі