"Голос країни" для учасниці 2 сезону Ірини Філатової стане новим шансом

"Голос країни" для учасниці 2 сезону Ірини Філатової стане новим шансом

Цикл документальних фільмів про нових героїв шоу "Голос країни" на каналі 1+1 продовжує знайомити нас з найяскравішими історіями вокалістів другого сезону.

Поділитися:

Цикл документальних фільмів про нових героїв шоу "Голос країни" на каналі 1+1 продовжує знайомити нас з найяскравішими історіями вокалістів другого сезону. Героїня п'ятого фільму - Ірина Філатова - в 90-х була справжньою зіркою молодого українського шоу бізнесу, у неї були натовпи фанатів і зірковий статус.

В одну мить все зруйнувалось, її чекало розчарування і забуття. Через деякий час Ірині довелося знову злетіти, і на цей раз в буквальному сенсі, як бортпровідниці, але не так, як вона мріяла. На шоу "Голос країни" вона прийшла, щоб отримати другий шанс. Зараз Ірина Філатова працює стюардесою міжнародних авіаліній. А десять років тому вона була учасницею одного з найпопулярніших гуртів того часу - "Аква Віта".

Почалося все з того, що Ірина мріяла спробувати себе на музичному терені, і коли трапилася нагода, вона її не впустила. Спочатку вона перемагала в музичних конкурсах, а потім познайомилася з Ігорем Баланом, на той момент уже відомим діячем шоу бізнесу. Саме це знайомство змінило життя Ірини. Вона та Ігор Балан були солістами групи "Аква Віта". Глядачі відразу запам'ятали її образ. Концерти гурту "Аква Віта" збирали тисячні зали. Але розбагатіти Ірині та Ігорю так і не вдалося, це було основною причиною припинення існування групи. Дороги Балана і Філатової розійшлися.

Ірина пробувала почати сольну кар'єру, навіть зняла відео для кліпу, але воно так і залишилося не змонтованим. Сольна кар'єра - дороге задоволення. Воно було не по кишені Ірині Філатовій. Колишній зірці довелося на деякий час покинути столицю. Єдиним місцем, де на Ірину чекали завжди, був будинок її мами в Кіровограді. Весь цей час вона жила поза шоу бізнесом і найбільше мріяла повернутися на сцену. Ірина відчувала себе покинутою і нікому не потрібною. Між тим, їй потрібно було за щось жити. Ірина працювала продавцем в магазині, а потім дізналася про набір бортпровідників. В її житті головне місце зайняла авіація. Коли Ірині вручили конверт із запрошенням на "сліпе прослуховування", її захлиснули емоції, складно було говорити, тому що на цю можливість вона чекала десять років.

Сцена "Голосу країни" для Ірини Філатової - другий шанс, про який вона мріє найбільше. Чи почують тренери її бажання, побачимо на телеканалі 1+1 8 січня о 20:12.