Гурт MOZGI заспівав про те, як українці гуляють на весіллі

Гурт MOZGI заспівав про те, як українці гуляють на весіллі | Шоу-бізнес | 1+1
Фото: Прес-служба гурту MOZGI

Чиста правда!

Поділитися:

Пісня «СВ2» стала першим офіційним саундтреком продовження  української комедії «Скажене Весілля 2» (виробництво «Прототип продакшн», FILM.UA Group, MOZGI Entertainment). Саундпродюсери фільму Олексій Потапенко (Потап) та Олексій Завгородний (Позитив) створили скажений музичний екшн, у якому згадали все, чим славляться українські весілля: хліб та сіль, традиційні бійки, божевільні гуляння ніби в останній раз та незабутні емоції.

Ніколи його не забудеш, якщо переживеш. 

Настрій пісні проілюстрували кліпом з ексклюзивними кадрами з фільму, який вийде в широкий прокат під Новий рік – 25 грудня. В відео MOZGI наспівують і справжній хіт першої частини «Скаженого Весілля» – пісню «Найкращий день». Вийшло настільки круто, що від оплесків у фіналі відео не стримався сам Назарій Запухляк (Юрій Горбунов)!

Фото: Прес-служба гурту MOZGI

Також сингл «СВ2» стане центральною музичною темою першого офіційного трейлера до фільму, реліз якого відбудеться наступного тижня.

А поки чекаєш на прем’єру комедії, слухай запальний саундтрек:

Більше цікавих новин про гурт читай тут:

1. MOZGI врятували планету від космічних овець у новому кліпі

2. MOZGI випустили перший україномовний трек, який засяде у твоїй голові

3. Потап змінює реальність у новому кліпі гурту MOZGI (відео)

4. Потап показав, як його син «відривається» під пісню MOZGI

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі