У полоні гігантської жаби: The Weeknd вразив новим кліпом про наркотичну залежність

The Weeknd вразив новим кліпом про наркотичну залежність | 1+1
Фото: Getty Images

Мандрівка до небезпечного «світу».

Поділитися:

Днями світ обговорював канадського співака The Weeknd. Так, після понад року музичної тиші він випустив одразу дві нові композиції. Ба більше, чергова сторінка його кар‘єри розпочалась з кардинальної зміни іміджу.

Фото: instagram/theweeknd

Аж ось, мережа побачила новий кліп The Weeknd на пісню Heartless (українською – «Безсердечний»). І музичне відео до цього треку не менш суперечливе, ніж його слова.

За сюжетом, співак блукає вулицями нічного міста. І, судячи з того, яким розмитим та надміру яскравим він бачить світ, до справи причетні психотропні препарати.

А тим часом слова композиції розповідають, як увесь психологічний біль та гроші зробили головного героя безсердечним. І що тепер він відчайдушно бореться за своє життя.

Trying to find the one that can fix me

Шукаю ту єдину, що мене врятує

I’ve been dodging death in the six speed

Бо відчуваю – підступна смерть поряд чатує

Amphetamine got my stummy feeling sickly

Поки амфетамін мій шлунок руйнує. 

Так, у певний момент у руках The Weeknd опиняється величезна жаба – своєрідне уособлення наркотичного світу. І, на власний подив, після контакту з не надто приємною твариною співак і сам починає перетворюватися на представника цього виду.

Гучні звуки, від яких затьмарюється розум, та дивні візуальні образи, які вражають уяву, яскраво показують, що відчуває людина під дією наркотичних речовин. Годі й казати, що кінець такої «мандрівки» у світ понівеченої свідомості має мало спільного зі щастям. Переконайся у відео:

Більше музичних новин читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі