Містика Карпат: ONUKA у вражаючих етнокостюмах представила новий кліп (відео)

Співачка ONUKA у вражаючих етнокостюмах представила новий кліп | 1+1
Фото: кадр з кліпу Zenit

Захопливі вбрання створені з одягу, зібраного на секонд-хендах.

Поділитися:

Український гурт ONUKA обожнює експерименти. Так, 9 грудня, він представив свою шосту відеороботу з альбому MOZAЇKA, яка стрімко набирає перегляди на YouTube. За 5 годин – понад 27 тисяч відтворень!

Кліп на пісню ZENIT вражає колоритністю: електронна музика побраталася з фольк-мотивами, а під звуки цимбалів та трембіт «запалюють» шамани і казкові персонажі.

Їх усіх об’єднали та перенесли у наймальовничіші куточки України недарма – таким чином колектив закликає захоплюватися природою та ощадливо ставитися до її ресурсів.

Отож, якщо ти мимохіть відчуєш себе у Карпатах, огорнутих туманом, або почуєш за спиною шум  моря – так було задумано.

Утім, такі красномовні натяки – це лише верхівка поваги ONUKA до навколишнього світу. Бо самобутні костюми, які ми бачимо у кліпі, створювалися не з нуля. Для них використали 15 мішків речей, знайдених на київських секонд-хендах.

«Сподіваюсь, завдяки ZENIT люди побачать те прекрасне, що нас оточує. Попри проблеми та негаразди, стрімкий ритм чи потреби сучасного світу, іноді потрібно зупинитися і відчути щастя у моменті», – зазначає солістка гурту Ната Жижченко.

І додає:

Ми бачимо лише те, що ми воліємо бачити.

Цікаво, що напередодні прем’єри, під час святкування вертепу на київській барахолці «Кураж Базар», гурт вже тішив глядачів неординарними вбраннями.

Ба Більше, продав їх з молотка, а всі гроші пожертвував на благодійність. Отож не дивуйся, якщо цьогоріч колядки співатиме котрийсь із жителів фантастичного лісу – просто кинь до його екосумки запашне домашнє печиво!

Але поки до Різдва залишається майже місяць, переглядай кліп і надихайся неймовірною атмосферою:

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. Полякова, Потап і Винник випустили гімн усіх свят (дивись кліп)

2. У полоні гігантської жаби: The Weeknd вразив новим кліпом про наркотичну залежність

Новини по темі