Хелловін триває: Андре Тан перевтілився в Лагерфельда, а Остапчук – у Джека Горобця

Хелловін триває: Андре Тан перевтілився в Лагерфельда, а Остапчук – у Джека Горобця | 1+1
Фото: JetSetter, Вероніка Монакова

Свято вдалося!

Поділитися:

Містичний Хелловін традиційно відзначають у ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Та цьогоріч зірки вирішили, що show must go on. Так, вони продовжили тішити своїх шанувальників знімками надзвичайно вигадливих костюмів. І, мусимо погодитись, дивитися тут є на що.

Ведуча Маша Єфросиніна

Цьогоріч українська телезірка надихнулася мотивами мексиканського свята мертвих та приміряла легендарний образ La Calavera de la Catrina.

Фото: Instagram/mashaefrosinina

Акторка Єва Лонгорія

Компанію українській зірці склала американська акторка мексиканського походження Єва Лонгорія. Вона мала напрочуд органічний вигляд у костюмі на честь своєї містичної землячки Катріни.

Фото: Instagram/evalongoria

Співачка Каміла Кабейо

Виконавиця гучного хіта Señorita також надихнулась латиноамериканськими мотивами. Вона захопила своїх шанувальників надяскравим перевтіленням у чарівного скелета в сомбреро.

Фото: Instagram/camila_cabello

Співачка Ріта Ора

Зазвичай зірка дивує публіку надвідвертими вбраннями. Тим незвичніше було побачити її у ролі мертвої нареченої, вбраної у пишну весільну сукню. Особливої уваги заслуговує бірюзова перука зірки.

Фото: Instagram/ritaora

Модель Алессандра Аброзіо

Жодне містичне свято не минає без вампіра. Та ще цікавіше, коли образ страхітливої кровопивці приміряє «янгол» (нехай і не справжній, а від Victoria’s Secret).

Фото: Instagram/alessandraambrosio

Ведучий Володимир Остапчук

Стережися, Джонні Депп, адже у тебе тепер є конкурент! Український шоумен Володимир Остапчук перевтілився у персонажа стрічки «Пірати Карибського моря», легендарного капітана Джека Горобця. Цікаво, чи придбав він собі «Чорну перлину», чи на хелловінську вечірку таки дістався пішки?

Фото: JetSetter, Вероніка Монакова

Ведуча Катерина Осадча

Виявляється, на гучному святі Володимир Остапчук був не єдиним піратом. Компанію йому склала чарівна ведуча «Світського життя» Катерина Осадча.

Фото: JetSetter, Вероніка Монакова

Дизайнер Андре Тан

Український модельєр постав у ролі свого легендарного колеги Карла Лагерфельда. Продуманий до деталей костюм вразив реалістичністю. Цікаво, що робив Андре Тан, аби так органічно вжитися в роль?

Фото: JetSetter, Вероніка Монакова

Більше цікавих матеріалів про Хелловін читай тут:

1. У мережі обговорюють найжахливіший образ зірки на Хелловін

2. Як створювали неймовірні образи учасників «Танців з зірками» до Хелловіна

3. Страхітливі образи українських зірок на Хелловін (декого важко впізнати)

4. Тест: Який образ до Хелловіну тобі личитиме найбільше

Новини по темі