Як створювали неймовірні образи учасників «Танців з зірками» до Хелловіна

Танці з зірками
Як створювали неймовірні образи учасників «Танців з зірками» до Хелловіна

Найяскравіші перевтілення, якими вразив десятий ефір танцювального шоу.

Поділитися:

Напередодні моторошного Хелловіна відбувся десятий ефір «Танців з зірками», що став наймістичнішим. Перед учасниками стояло неабияке випробування: протягом годин вони створювали для глядачів справжній карнавал під тиском гриму, перук та важких костюмів.

Не менш важка робота тим часом відбувалася й за лаштунками: команда із 12 гримерів створювала для нас найяскравіші образи, яких ще не бачив паркет. Їхній «марафон» тривав із дев’ятої ранку й до другої ночі, а дню «ікс» передували тижневі підготовки та проби образів.

Так, цієї неділі учасників оцінювали одразу дві Катерини Кухар. Прима в образі рокової королеви з’явилась в ефірі з двома головами – напевно, взяла приклад з голлівудського актора Джареда Лето. Точну копію Катерини створювали «кіношні» фахівці за індивідуальним замовленням протягом місяця. Для цього попередньо знімали зліпок обличчя балерини, а згодом «домальовували» риси обличчя й макіяж, аби досягти ідентичності.

Джерело GIF: instagram/novikova.lily

Корону також довелося відливати у двох екземплярах. Щоправда, вони не такі важкі, якими здаються в кадрі: насправді їх виготовляли з легких матеріалів, аби не створювати дискомфорт упродовж ефіру.

Цікаво, що під час танцювального вечора другій голові Катерини поправляли макіяж так само, як і самій примі. Усе справедливо!

Чоловіча ж частина журі обійшлася без корон, натомість вражала складним гримом. Так, «макіяж» черепа для Влада Ями створювали протягом двох годин у чотири руки. Понад те, хореографу довелося вперше в житті вдягнути лінзи – і йому сподобалось!

А Франсіско Гомес перевтілювався в моторошного клоуна Пеннівайза упродовж півтори години. Щоправда, наш Пеннівайз не проти гламуру, тому додав трохи страз.

А от кому справді довелося посидіти на гримі – так це партнеру Анни Різатдінової Олександру Прохорову. Для його образу протягом трьох годин створювався боді-арт по всьому тілу й обличчю. Нагадаємо, цієї неділі пара виконала класичний балет, який вщент розкритикувала прима Катерина Кухар.

Вразив брутальною появою на паркеті Даніель Салем – цієї неділі він приміряв роль перевертня. Кінцевий образ був створений лише з четвертої спроби – стояла мета, аби він не лякав, а приваблював чоловічою мужністю.

Врешті-решт учаснику довелося виступати в масивній перуці, а на його тілі виднілися глибокі рани – також результат гримування.

Неймовірним перевтіленням здивувала Вікторія Булітко – вона виконала вальс в образі ніжної зомбі-принцеси. Акторці розмалювали все тіло, а також створили важкий декор для голови з перукою та фатою – усе це ускладнювало рухи. Також, як і Влад Яма, зірка вперше в житті вдягнула лінзи. Та за словами художниці з гриму на «Танцях з зірками» Лілії Новікової, Вікторія обожнює перевтілення і завжди охоче йде на експерименти.

Справжній мексиканський карнавал подарував глядачам виступ Володимира Остапчука та Ілони Гвоздьової. Та заради цієї краси довелося витратити рекордну кількість матеріалів. Все тому, що разом із учасниками на паркет вийшла група танцівників, якій також потрібен грим!

Не менше матеріалів пішло на казкове перевтілення Олени Кравець та Максима Леонова. У десятому ефірі пара вражала «мольфарським» хіп-хопом та яскравими етнічними образами. Родзинкою образу Олени стали елементи слов’янської символіки на обличчі.

Ми хотіли створити справжню українську амазонку – войовничу, але красиву й жіночну, – прокоментувала художниця з гриму Лілія Новікова.

Особливу увагу цього разу приділили волоссю: у кожної «мольфарки» на паркеті було по дві перуки. У їхніх зачісках також сплелися амазонські та українські мотиви.

Партнер Ксенії Мішиної Женя Кот в десятому ефірі вийшов на паркет в образі змія-спокусника. У створенні містичного образу застосували пластичний, тобто об’ємний грим – це справжнє мистецтво, яке часто використовується в кінематографі. З його допомогою, наприклад, із Джима Керрі зробили ненависника Різдва Грінча, а також створювали моторошних білих ходоків для «Гри престолів». І от тепер – Кота перетворили на змія.

Нагадаємо, цієї неділі хореографу довелося повторити небезпечний трюк, який він виконував з Надею Дорофєєвою в позаминулому сезоні.

У десятому ефірі на паркет «Танців…» повернулася й епатажна MARUV. В образі Медузи Горгони співачка виконала свій хіт Siren Song. Пригадай, як це було:

Містичний Хелловін уже сьогодні! Найцікавіше про це свято читай на нашому сайті:

1. Страхітливі образи українських зірок на Хелловін (декого важко впізнати)

2. Тест: Який образ до Хелловіну тобі личитиме найбільше

3. Як прикрасили Білий дім до Хелловіна (фото)

4. Русалка, бабця і Фіона зі «Шрека»: Найцікавіші образи зірок на Хелловін

5. 10 яскравих ідей макіяжу на Хелловін (фото)

6. Тест: Який хелловінський персонаж – твій найкращий партнер у сексі?

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі