Олена Кравець стала харизматичною мольфаркою

Танці з зірками
Олена Кравець стала харизматичною мольфаркою | Шоу-бізнес | 1+1

Артистка вразила етнообразом.

Поділитися:

У десятому містичному ефірі «Танців з зірками» напередодні Хелловіну артисти дивували глядачів химерними образами. На паркеті з’являлися перевертні, зомбі, скелети та інші персонажі з потойбіччя.

Акторка студії «Квартал 95» Олена Кравець запам’яталася глядачам «мольфарським» хіп-хопом. На її перевтілення витратили чимало матеріалів та часу. За задумом творців «Танців з зірками», учасниця мала бути справжньою українською амазонкою – войовничою, але заразом красивою й жіночною.

Фото: Ростислав Ріпка

Справді, хіп-хоп пари вражав рішучістю та силою, але у ньому Олена не втратила свою природню ніжність. Цікаво, що цьому посприяли й елементи слов’янської символіки білого кольору на обличчі зірки. В такому образі учасниця нагадала нам казкову Мавку з однойменного мультфільму, який невдовзі з’явиться у прокаті.

Під час виступу пари на паркеті горіло полум’я, а Олена намагалася зачаклувати свого партнера. Дивись у відео, як саме Максу Леонову вдалося приборкати мольфарку:

Хоча після цього виступу пара потрапила в зону ризику і ледве не покинула головний паркет країни, Олена завжди з гумором ставилася до своїх виступів на «Танцях з зірками». Так, нещодавно артистка навіть потролила свою участь у шоу.

Читай ще більше новин про улюблений проект:

1. Як створювали неймовірні образи учасників «Танців з зірками» до Хелловіна

2. 10 найефектніших танго на «Танцях з зірками» (відео)

3. Анні Різатдіновій стало зле в прямому ефірі «Танців з зірками» 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі