Христина Соловій випустила інтимне відео із віршами та піснями, що торкаються серця

Христина Соловій випустила інтимний міні-фільм із віршами та піснями, що торкаються серця (відео) | 1+1
Фото: Прес-служба Христини Соловій

«Я люблю тебе з відкритими вікнами…»

Поділитися:

Майже через рік, після виходу авторського альбому «Любий друг», зірка «Голосу країни» Христина Соловій презентувала живу версію платівки. Напередодні концертів містами України, виконавиця зібрала на репетицію музикантів, а камера закарбувала цей момент на відео.

Павло Литвиненко – клавіші, Микита Юдін – електрогітара, Артем Таранін – бас-гітара, Денис Швець – барабани. Це незмінні музиканти, які є невід’ємною частиною кожного концерту Христини Соловій. Вони відповідають не лише за потужність і запальність виступу, а й за музичні експерименти виконавиці на кожному концерті. 

У кожному виступі Христина поєднує лемківські мотиви з сучасною лірикою, створюючи відвертий діалог із кожним слухачем.

Відео зняли у Будинку звукозапису, який по праву можна вважати колискою української музики. В різні часи тут свої перші записи зробили Софія Ротару, Володимир Івасюк, Василь Зінкевич, Назарій Яремчук та багато інших відомих виконавців. Саме на цій студії був записаний альбом Соловій «Любий друг». 

Камерна атмосфера, інтимне світло настільних ламп, чорний рояль, старий програвач – цей антураж ще глибше розкрив платівку «Любий друг». Адже кожна пісня в цьому альбомі – потаємні, пережиті емоції та почуття Христини, яка вона вперше відкриває своєму слухачеві.

«Любий друг» давно став інтимною книгою, що зберіг всі ніжні відчуття та емоції мрійливої дівчини, яка пізнала справжні почуття. Тому у відео між піснями звучать любовні листи відомих людей – від Лесі Українки до Фіцджеральда.

До слова, раніше Христина Соловій випустила кліп на пісню «Любий друг», надихнувшись загадковим «Твін Піксом». Читай .

Побачити ожилу картинку з відео можна буде на найближчих концертах Христини Соловій 12 грудня у Києві та 15 грудня у Львові.

Дивись атмосферне відео співачки та насолоджуйся чуттєвим виконанням просто зараз:

Читай ще більше про українську виконавицю:

1. Зірка Голосу країни Христина Соловій випустила новий проникливий кліп

2. Христина Соловій переспівала хіт «Океану Ельзи»

3. Христина Соловій вразила оголеним фото

Новини по темі