Наймодніший верхній одяг осені – такий вже є у Христини Соловій

Наймодніший верхній одяг осені – такий, як у Христини Соловій | Зіркове життя | 1+1
Фото: @soloviyka

Поквапся придбати.

Поділитися:

Схоже, українська співачка Христина Соловій знається не лише на створенні українських хітів, а й на останніх модних тенденціях цієї осені. Днями зірка засвітила один зі стильних осінніх образів на сторінці в Instagram – і поцупила серця чи не у всіх своїх шанувальниць.

На Христині – тренч міді трендового бежевого відтінку. Це беззаперечний must have у кожному жіночому гардеробі. Універсальна довжина вбрання дозволить поекспериментувати як із брючними образами, так і зі спідницями. А стильний і водночас ненав’язливий фасон стане повноцінним доповненням будь-якого вбрання на щодень.

Христина поєднала стильну новинку з класичними синіми джинсами, а доповнила її масивними чорними ботильйонами на шнурівці та сумкою яскравого зеленого кольору.

Образ стане хорошим рішенням для поціновувачок стилю smart-casual. Він бездоганно адаптується до осінньої прохолоди міста та зробить вересневі прогулянки довшими.

До слова, більше про головні осінні тренди цього сезону ти зможеш дізнатися за посиланням.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай також інші матеріали про Христину Соловій:

1. Христина Соловій випустила таємничий кліп, натхненний Твін Піксом

2. Чуттєва Христина Соловій випустила новий кліп, сповнений весняної краси (відео)

3. «Влізла в гімназійну форму»: Христина Соловій надихає стрункістю

Новини по темі