5 трендових літніх брюк, із якими ти забудеш про джинси

Штани на літо 2019, які повинні бути у твоїй шафі
фото: gettyimages.com

П'ять мастхевів твоєї шафи.

Поділитися:

Стильні, легкі й дуже комфортні штани – це чудова альтернатива джинсам у літню пору. Ми зібрали найбільш трендові моделі літніх штанів, які вже завоювали стріт-стайл.

Просто білі

Літо – чудова пора для білого! Сміливо створюй total white образи, у яких матимеш стильний, дорогий та святковий вигляд. Перевірено!

фото: alina_frendiy 

Брюки-кльош із 90-х

Такого гучного камбеку кльошів мало хто очікував. Спробуй приміряти ці трендові брюки у поєднанні з класичною блузою та кросівками. Модні експерти переконують, що цьогоріч їх можна носити як з високою, так і з низькою лінією талії.

фото: kosadcha

Піжамні штани

Луки у піжамному стилі досі не втрачають своєї популярності. Чудовий варіант для прогулянки вечірнім містом у вихідні. Поєднувати шовкові чи бавовняні піжамні штани можна із легким топом. Комфортнішого одягу у спекотні літні дні й не вигадаєш.

фото: scandinavianfashions

Палаццо

У таких широких, повітряних брюках ти точно будеш елегатною. Комбінуй їх із футболкою, блузою чи топом! До речі, не менш приємно, що палаццо пасують будь-якому типу фігури.

фото: alina_frendiy 

фото: scandinavianfashions

Карго

Ми вже й забули, що колись такі брюки з накладними кишенями були у тренді. І ось – чи не найгучніше фешн-повернення сезону, до якого ще не всі звикли. Тим, хто все ж наважився включити карго до свого гардеробу, експерти радять поєднувати їх із контрастними футболками та кроп-топами. Щодо взуття, то до таких штанів чудово пасують мюлі, спортивне взуття і навіть човники.

фото: @sashaabo

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 

1. 5 модних речей, які повинні бути у вашому літньому гардеробі

2. ТОП-5 найбільш непрактичних трендів літа 2019

3. 7 головних трендів літа 2019, які не залишать вас байдужими

4. ТОП-7 трендових пар взуття на літо 2019, що прикрасять ваші будні

5. Вікторія Бекхем показала, як носити квітковий принт цього сезону 

6. 5 трендових суконь на літо, що дозволять почуватися справжньою леді

Новини по темі