Ідеї для романтичного вечора до Дня усіх закоханих

День святого Валентина 2022: ідеї, як відсвяткувати 14 лютого

Як створити незабутню романтичну атмосферу у себе вдома до Дня святого Валентина?

Поділитися:

День усіх закоханих – чудовий привід влаштувати особливе романтичне побачення. Інтимні розмови у мерехтіння свічок, зізнання та теплі обійми, пристрасні поцілунки… Часом побути справді наодинці з коханою людиною хочеться саме вдома, і це вдале рішення, якщо у звичному інтер’єрі створити романтичну атмосферу, як в кращих голлівудських мелодрамах. А це простіше, аніж здається! Пропонуємо ідеї для декору, сервірування та варіанти святкової вечері, які легко втілити, а результат –  вразить!

декор

Придбати всі елементи декору та інгредієнти для святкових страв можна в METRO, які підготували ще й святковий каталог із безліччю пропозицій.
Великий вибір та зручний шопінг для людей, закоханих у смак!

Звичайно, романтичний настрій створює насамперед вишуканий тематичний декор та, вже згадане ніжне мерехтіння свічок. Не варто обмежуватися кількома, придбайте декілька свічок різних форм і розмірів. Це зручно робити в METRO, де є вигода від оптового цінника: купуй більше –  плати менше! Вибираючи свічки, продумайте поєднання кольорів: це може бути як класичне біло-червоне, так і ваші улюблені кольори, або ж ті, що особливо пасують до інтер’єру та стануть “непомітними”. Розставте свічки по периметру кімнати, однак, щоб не зіпсувати вечір, не забудьте відставити від них легкозаймисті речі! Особливо доречною буде композиція зі свічок у вигляді серця посередині святкового столу. Ось варіанти сервірування столу, яке точно задать настрій на вечір: 

Окрім свічок, варто придивитися до декоративних дрібничок у формі сердець. Можливо, навіть елементи посуду, серветки чи кільця для серветок… В METRO безліч варіантів романтичних дрібниць для домашнього декору! Такий приємний шопінг –  це гарна можливість проявити свій смак та подарувати собі ж напередодні свята грайливі емоції очікування. 

закохані

Роздивляючись речі для декору інтер’єру, зверніть увагу на декоративні подушки та теплий м’який плед, у який так і хочеться загорнутись удвох та насолоджуватись вечором. Для цього не забудьте подбати про музичний супровід до вашого романтичного вечора і відкладіть свої гаджети хоч на час побачення.

Ідеї для святкової вечері, яка вразить вашу другу половинку

У найромантичніший день у році варто звернути увагу на легкі, але водночас і ситні страви. Радимо вечерю зробити максимально простою у приготуванні, проте з використанням гастрономічно вишуканих інгредієнтів. 

Порада!
Продумайте меню заздалегідь та занотуйте, щоб заощадити час на закупи в магазинах. До речі, чудове рішення відвідати METRO і придбати все в одному місці, заощадивши час у пошуках необхідного в різних місцях, та гроші користуючись дрібним оптом, який починається від двох одиниць товару!

ІДЕЯ 1.
Якщо полюбляєте морські делікатеси, то нагадуємо, що устриці –  це визнаний афродизіак. Вечеря з устрицями з келихом білого вина –  це грайлива гастронасолода, яка точно матиме продовження.

устриціФОТО: www.freepik.com

В лінійці власних торгових марок METRO представлені французські устриці Фін де Клер від METRO Chef, з найбільшого у світі басейну для вирощування устриць Марен-Олерон, мають насичений та трохи солодкуватий смак. Це вибір справжніх гурманів, за більш ніж доступною ціною!

устриці

ІДЕЯ 2. 

Що може бути романтичніше, аніж круасани? Ця випічка створена для того, щоб говорити про любов! Круасани METRO Chef ідеально підійдуть для романтичної вечері, адже експортовані прямо з Франції, а французи розуміються на випічці та романтиці, як ніхто. 

круасаниФОТО:solod_sha з Pexels

Приємний момент: приготувати круасани METRO Chef дуже просто: достатньо просто відправити до розігрітої духової шафи згідно з інструкцією на упаковці. До речі, радимо їх подати по-святковому: спробуйте поекспериментувати із додаванням іспанського хамону разом із персиками у сиропі та італійськї горгонзоли; поєднайте вершковий сир та лохину або французький сир брі та полуницю. 

круасан

ІДЕЯ 3.
Вишукані сирні та м’ясні делікатеси. Це завжди безпрограшний варіант для зустрічі за святковою вечерею, коли їжа супроводжує розмову, а не навпаки. 

сири

Завдяки METRO, яке імпортує власні торгові марки із понад 50 країн світу, у нас є можливість насолоджуватися світовими делікатесами за доступними цінами. До свята можна придумати особливі пікантні та несподівані гастропоєднання –  надихайся варіантами у галереї!  

Завдяки власним торговим маркам METRO можна насолоджуватись смаками світової кухні, не полишаючи свій дім. І влаштувати в ньому неповторну романтичну атмосферу.

Новини по темі