Іменинниця Кайлі Дженнер підірвала Instagram розкішним образом

Кайлі Дженнер підірвала Instagram розкішним образом (фото) | Зіркове життя | 1+1
Фото: GettyImages

Зірка з розмахом відсвяткувала день народження на яхті.

Поділитися:

10 серпня юна мільярдерка та модель Кайлі Дженнер відсвяткувала 22-й день народження. Звичайно, прихильники очікували від знаменитої багатійки світлин із розкішного святкування. І вони їх отримали! Кайлі показала фото з яхти, на якій поблизу італійського узбережжя приймала привітання від найрідніших.

Публіку захопив яскравий образ іменинниці: для свята вона обрала пухнасту рожеву міні-сукню. На одному зі знімків зірка позувала в ній на тлі велетенських цифр «22», виконаних із живих квітів. А коридори яхти були завалені яскравими кульками:

Фото: @kyliejenner

Також Кайлі похизувалася дорогоцінним подарунком від коханого Тревіса Скотта. Репер приготував для неї діамантове намисто у вигляді губ – вони, до речі, є логотипом бренду іменинниці Kylie Cosmetics.

Фото: @kyliejenner

Нагадаємо, що Тревіс почав вітати кохану ще задовго до дня народження. Ще тиждень тому бойфренд-романтик усипав будинок Кайлі пелюстками червоних троянд.

Помпезне святкування стало гідним завершенням плідного року життя Кайлі. А вона, між іншим, встигла стати наймолодшою мільярдеркою. Як це сталося – дивись у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини про сестер Кардашян читай на нашому сайті:

1. Гаряча Кендалл Дженнер повністю роздягнулася в чорно-білій фотосесії

2. На чому він тримається? Кім Кардашян позує у надвідвертому купальнику (фото)

3. Ось якою була Кім Кардашян до пластики (фото)

4. Сестра Кім Кардашян підкреслила соковиті форми вбранням від українського дизайнера

5. Повністю гола: Кайлі Дженнер зваблює морськими фото

Новини по темі