Повністю гола: Кайлі Дженнер зваблює морськими фото

Кайлі Дженнер показала сексуальні фото з морського відпочинку | Голлівудські зірки | 1+1
gettyimages.com

Які форми!

Поділитися:

Відома модель, блогер, бізнеследі та світська левиця Кайлі Дженнер, яка нещодавно приміряла наймодніший купальник цього літа, знову ділиться із шанувальниками пікантними знімками у своєму Instagram. 

Зараз Кайлі перебуває у відпустці і ніжиться під сонцем у сексуальних вбраннях. Куди саме вирушила модель — невідомо, проте на її світлинах видно усе. У прямому сенсі цього слова!

Кайлі сміливо демонструє світу свої пишні форми і цього разу позує повністю оголеною, прикриваючи обличчя трендовим ультравеликим капелюшком. 

Режим відпочинку, — підписала відвертий знімок зірка. 

До того ж Дженнер поділилася іншими морськими світлинами, супроводивши їх мотивуючими коментарями для своїх підписників. Розглядаємо гарячі фото Кайлі!

Закохана у літо, — пише Кайлі. 

«Я пишаюся собою, своїм серцем і своєю силою. Це не зовсім нормально — зростати під пильним поглядом мільйонів очей. Йдучи своїм шляхом, я втрачала друзів та іноді втрачала себе. Моє перше татуювання було «sanity» (прим. ред. — з англ. розсудливість), щоб нагадувати собі про це щодня. Я борюся із тривогою протягом всього свого дорослого життя, а після народження дитини я справлялася з усіма внутрішніми злетами та падінням. Я відчувала, що мені доведеться знову повністю віднайти себе. Багато що залишаю при собі, але просто хочу повідомити вам, що передусім я людина. Моє життя не є досконалим, і те, що ви бачите тут, у соціальних медіа — це просто поверхня. Будьте уважні до себе, рухайтеся далі і відпускайте. Ми всі здатні на великі речі, гідні любові і повинні самовиражатися. Робіть більше тих речей, що роблять вас щасливими. Настав наш час — і тепер ми усі матимемо прекрасну долю».

Фото: @kyliejenner

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. Як схуднути без зусиль: 3 секрети від дієтолога Кім Кардашян

2. Сестра Кім Кардашян підкреслила соковиті форми вбранням від українського дизайнера

3. Ось якою була Кім Кардашян до пластики (фото)

Новини по темі