Іменинниця Тоня Матвієнко прикрасила обкладинку жіночого глянцю

Тоня Матвієнко святкує 38-річчя

Співачка знялася для журналу «Добрые советы» і дала інтерв'ю.

Поділитися:

Українська співачка Тоня Матвієнко стала головною героїнею травневого номера журналу «Добрые советы». Примітно, що номер вийшов у світ 12 квітня, на день народження артистки.

В інтерв'ю виданню співачка розповіла, чому відмовилася від роботи з продюсерами, поділилася планами на святкування свого дня народження, дала напуття своїм донькам і анонсувала вихід треку «Доберман».

Найцікавіші цитати з інтерв'ю іменинниці:

• «Артисти, які шукають продюсера, думають, що продюсер вкладе в них величезні гроші просто так, з поваги до їх творчості. Вони не розуміють, що це нічим не відрізняється від банківського кредиту — доведеться відпрацьовувати гроші роками, нічого при цьому не заробляючи.

Мене лякає думка бути комусь щось винною.

• «Я завжди пам'ятала — розчарування тимчасові. Вони стимулюють мене рухатися вперед і досягати бажаного. Напевно, все тому, що я азартна і палаю бажанням довести самій собі, що все вийде».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян розповіли, через які труднощі пройшли їхні стосунки

• «Критику я приймаю з вдячністю. Але найбільший авторитет — моя інтуїція. Буває, мене застерігають від якихось дій, а вона тихенько підказує, що потрібно піти на ризик».

Нічого не вийде, якщо людина боїться ризикувати.

Звичайно, складно йти на ризик, якщо людина не вірить у власні сили. Якщо з першого разу не вийшло, опускати руки не потрібно».

• «Щаслива жінка — насамперед незалежна. Будьте незалежними від чоловіків. Для цього потрібно пам'ятати про самоповагу і самостійність».

Свіжий номер уже в продажу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арсен Мірзоян написав Тоні Матвієнко «Не двоє ми ...»

Дізнайтеся більше про особисте життя Тоні Матвієнко з відео: 

Новини по темі