Найсолодший тренд 2019: Шоколадний колір у одязі

Тренд 2019: Шоколадний колір
@micahgianneli

З чим поєднувати та як носити речі модного відтінку.

Поділитися:

Формуючи базовий гардероб, багато хто боїться експериментувати з кольорами. І це зрозуміло: вибір нейтральних відтінків не надто широкий, а чорний і сірий, хоча і встигли набриднути, личать майже до всього.

У новому модному сезоні дизайнери пропонують розширити межі допустимих базових кольорів і додати до них глибокий шоколадний. Він трохи більш примхливий, але з ним все ж легко потоваришувати. Які речі цього трендового відтінку варто включити до свого гардеробу і з чим їх поєднувати? Вчимося на прикладах.

Шоколадний total look

Монообрази — завжди безпрограшний варіант. Досить підібрати два-три співзвучних відтінки (наприклад, карамельний, колір молочного шоколаду і гіркого) і з'єднати їх в одному вбранні.

Ще один варіант total look — обрати один відтінок, але пограти з фактурами. Спробуйте одягнути шоколадні речі з різних матеріалів — шкіри, замші, велюру або вовни.

@melisekrem

@leoniehanne

@handinfire

Шоколад + базова гамма

Якщо ваша мета — освіжити базовий гардероб, сміливо додавайте до стандартного чорно-білого комплекту елемент шоколадного кольору. Щоб образ вийшов більш цікавим, один однотонний елемент можна замінити чимось з класичним принтом — клітинкою, смужкою або горохом.

@_vivasarah

@thatsotee

@paulaarguellesg

Шоколад з вершками

Це вдалий рецепт не тільки для меню кав'ярні, а й для модних експериментів. Поєднання шоколадного відтінку з ніжними вершковими і кремовими — одне з найефектніших.

@leoniehanne

@shortstoriesandskirts

Шоколад + денім

Джинсовий одяг універсальний сам собою. Щоб створити більш стриманий і спокійний комплект, поєднуйте трикотаж шоколадного кольору з брюками, сорочками або куртками з деніму. Перчинку можна додати за рахунок фактури. Наприклад, одягнути разом з класичними блакитними джинсами шоколадний верх з шовку або оксамиту.

@navistyles_com

@shortstoriesandskirts

@lisadnyc

Принтований шоколад

Наймодніші принти 2019 — зміїний, леопардовий і коров'ячий — гарно виглядають у шоколадній гамі. Також сюди варто віднести досі актуальну «логоманію» — принт з логотипів.

@zinafashionvibe

@shortstoriesandskirts

@no34style

Шоколадна сукня, комбінезон або костюм

Завдяки спокійному шоколадному відтінку всі ці предмети гардеробу цілком можуть стати частиною повсякденного і навіть офісного образу. Додайте аксесуари і накиньте на плечі піджак — вбрання для вечірнього виходу готове.

@navistyles_com

@micahgianneli

Шоколадні аксесуари та взуття

Прикраси, сумки, ремені та взуття шоколадного відтінку поєднуються будь з чим. Навіть строкате вбрання аксесуар благородного коричневого кольору навряд чи зіпсує. Небанально виглядають монохромні аутфіти, розбавлені дрібними шоколадними елементами. Наприклад, бежевий total look в компанії з коричневим ременем і сумочкою.

@chervinska_

@no34style

Новини по темі