Інспекція Чернігова: Чи пройшла перевірку одна з найкращих вчителів України

Інспекція Чернігова: Чи пройшла перевірку одна з найкращих вчителів України

Чим завершився експеримент у чернігівській школі.

Поділитися:

Сьогодні у новому випуску проекту Інспектор. Міста Володимир Остапчук вирушив до Чернігова. Ведучий відгукнувся на численні прохання мешканців цього міста та завітав із перевіркою до загальноосвітньої школи № 2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інспектора Володимира Остапчука приголомшив стан Чорноморського університету

Були скарги на грубе поводження з дітьми у цьому навчальному закладі та два трагічні випадки. У березні 2013 року 11-класник убив свою вчительку прямо в неї вдома. А в лютому 2014 року 10-кланиця стрибнула з мосту й загинула.

Тож Інспектор вирішив з’ясувати, чи пов’язані трагедії з неналежним вихованням дітей у школі. Для цього в навчальному закладі влаштували експеримент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експеримент у лікарні: Інспектор перевірив стан медицини в Тернополі

У цій школі працює вчителька, яка входить до 20-ки найкращих вчителів України. Саме їй і влаштували перевірку. Спершу таємні агенти прийшли до неї з проханням про додаткові уроки з математики для свого сина. Вчителька погодилася. Опісля до неї прийшов учень (також таємний агент), який зізнався, що планує втекти з дому і що колись навіть хотів покінчити життя самогубством. Експеримент продовжився у стінах кабінету шкільного психолога. У результаті, і вчитель, і психолог впоралися із «завданням».

Пані Оксано, ви з гідністю витравили цей експеримент. Ви не лише вислухали його сумну історію, а й спрямували учня до спеціаліста, – зауважив Володимир Остапчук.

Також інспектор здійснив перевірку харчоблоку школи.

«Харчоблок мене здивував двічі. Спершу, коли у вас був чистий посуд, але над мийками та по всій частині харчоблоку було страшенно брудно, не працювали витяжки, була іржа та павутиння. І вдруге я здивувався, побачивши партію протермінованого молока», – сказав Остапчук.

А втім, Володимир Остапчук таки вручив чернігівській школі № 2 відзнаку Гордість та попросив упродовж місяця навести лад у харчоблоку.