Інтерв’ю з Богданом Юсипчуком

Інтерв’ю з Богданом Юсипчуком

Про кого мріє найкрасивіший чоловік планети

Поділитися:

Богдан Осипчук — український актор, учасник проекту 1+1 «Модель XL». У 2018 році він став першим чоловіком з України, який отримав звання Найкрасивішого чоловіка світу за версією Міжнародного конкурсу Mister Sea World. Але це не перша його винагорода. У 2015 році Богдан отримав титул Mister International 2015 в Південній Кореї, а роком раніше — звання Містер Конгеніальність в Великобританії.

 

В ексклюзивному інтерв’ю для журналу Cosmopolitan Ukraine Богдан Осипчук відверто розказав про свою жінку.

Що для тебе значить твоя жінка?

Моя жінка — це людина протилежної статі, з котрою в мене, перш за все, ідентичні погляди на життя. Не життєві принципи, а саме погляди. Адже гармонія існування — це взаєморозуміння, яке не затьмарюється безкінечними катуваннями пояснень. Це коли один погляд може розказати все те, про що інші можуть говорити годинами. Моя жінка — та, з котрою я буду спокійним, буду самим собою. Та, котрій я зможу довіряти. Та, що підтримає мене у всьому, вона просто буде поряд без пафосу і гучних слів. А я зроблю все можливе, аби заслуговувати на її кохання. Буду намагатись зробити так, щоб вона завжди розраховувала на моє сильне плече, мою щиру любов і наше прекрасне майбутнє.

 

Богдан, яка жинка для тебе ідеальна?

Якщо чесно, не думаю, що вони існують — ідеальна жінка та ідеальний чоловік… Особисто я сподіваюсь зустріти ту, яка підійде мені краще за всіх, згідно з усім вищесказаним. Хоча, коли по-справжньому закохуєшся, всі ці розумні міркування зникають в одну мить. Ти забуваєш про все і готовий одружитися в перший же день знайомства. Мабуть, така вона — ідеальна жінка — та, в яку закохався з першого погляду.

На що ти готовий заради неї?

 

Я готовий битися, робити великі вчинки, дарувати, віддавати, навіть жертвувати заради коханої жінки... Якщо я зрозумію, що це моя дівчина — то тримайтесь. Але все одно не буду втрачати голову. У всьому є міра. Я не готовий зрадити, вбити… Адже коли ти поступаєшся своїми головними життєвими принципами, навіть заради коханої жінки, можна залишитися без нічого. І без коханої жінки в тому числі.

 

Що найпрекрасніше в жінках?

У жінках прекрасно все! Але особливо мені хотілося б виділити жіночність! Здається, її з кожним днем все менше… Біля жіночності прокидається мужність. У всякому разі, у мене точно.

Вже думав про сім’ю? Зізнавайся, кого більше хочеш, хлопчика чи дівчинку?

Зараз я думаю тільки про кар’єру. Оскільки без повноцінної кар’єри не буде повноцінної сім'ї. Але я вже знаю, що точно хочу двох хлопчиків і дівчинку. Хлопці будуть допомагати один одному — як я і мій брат допомагають один одному зараз. А дівчинку хочу, тому що знаю, що всі жінки хочуть мати дочку, певно, моя дружина теж.

 

Розкрий наостанок найголовніший секрет. Що таке кохання?

Кохання неможливо пояснити… Це коли ти не розумієш, що відбувається, коли тобі просто класно з цією людиною. Ти не хочеш бачити нікого навколо. Хочеш разом проводити день і ніч, а потім і все життя… (сміється) Просто ніколи цього не казав — сформулював нарешті.

Новини по темі