Каменських і Дорофєєва показали, як звабливо носити неон (фото)

Як носити неон влітку 2019: Вчимося у Каменських і Дорофєєвої
cosmo.com.ua

Головний тренд сезону на прикладі українських модниць.

Поділитися:

У 2019 році мода на популярний у 90-ті неоновий одяг повернулася. І поки багато хто не наважується додати елементи «кислотного» кольору до свого гардеробу, зірки шоубізу щосили експериментують з яскравим трендом. Тим паче, нещодавно для цього випала чудова нагода — день народження учасника гурту Время и Стекло, тренера Голос. Діти, Позитива. Святкову вечірку харизматичний співак влаштував саме в неоновому стилі.

Зіркові гості дотрималися запропонованого дрес-коду та продемонстрували ефектні вбрання. Настя Каменських підкреслила соковиті форми обтислою флуоресцентною зеленою сукнею міні та білими кросівками з неоновими деталями.

@kamenskux

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап і Настя Каменських уперше прокоментували своє весілля

Не менш спокусливо виглядала і Надя Дорофєєва. Вона вдягнула короткі шорти з актуальним широким поясом, неонове боді та чорні колготи. На плечі співачка накинула джинсову куртку.

@nadyadorofeeva

Помаранчевий неон вподобала дружина Позитива Ганна Завгородня. На відміну від NK і Наді, її вбрання виглядало менш провокативно. Аня вдягнула елегантний комплект, який складався з довгої спідниці та кроп-топу.

@annchuk

Нагадаємо, що вже цієї неділі Позитив разом з Дорофєєвою сядуть у тренерські крісла Голос. Діти. Дивіться анонс:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофєєва засвітила ідеальні ноги в трендовій спідниці

Новини по темі