Каміла Кабейо звабила Шона Мендеса відвертою сукнею і рухами (відео)

Каміла Кабейо звабила Шона Мендеса відвертою сукнею і рухами (відео) | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Цей дует – втілення вогню!

Поділитися:

«Пристрасть» – перше, що спадає на думку, коли чуєш імена співаків Каміли Кабейо та Шона Мендеса. І зірковий дует вкотре довів – це недарма. На урочистій церемонії MTV Video Music Awards 2019, яка днями відбулася в США, вони виконали свій гучний хіт Señorita. Видовище було гаряче!

У напівтемряві та серед сотень ліхтариків, мов на зоряному небосхилі, Каміла та Шон ніби й не помічали шанувальників навколо. Хоча пізніше співачка таки подякувала публіці за підтримку в своєму Instagram.

Усім дякуємо за сьогоднішній вечір! Ми вас дуже любимо, – написала зірка.  

Кабейо вразила сексуальною сукнею з екстремальним вирізом. Вона вийшла на сцену в напівпрозорому білому вбранні, всипаному блискітками.

Та окремої уваги заслуговує сам їхній виступ. Від спокусливих рухів Каміли у глядачів закипала кров. Варто зазначити, що Шон охоче відповідав їй взаємністю. Лише поглянь:

До слова, дует Кабейо та Мендеса отримав нагороду у номінації «Найкраща співпраця». Цей факт після їхнього останнього виступу вже, певно, нікого не здивує.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Більше новин про Камілу Кабейо читай тут:

1. Каміла Кабейо така пристрасна у цій блискучій сукні (фото)

2. Гаряча Каміла Кабейо опинилася під загрозою смерті в новому кліпі

Новини по темі