Капсульний гардероб на зиму 2019

Як створити капсульний гардероб на зиму 2019
@dianagloster

Мінімальний гардероб, з якого можна створити багато яскравих луків!

Поділитися:

Капсульний гардероб - це мінімум речей у шафі, які поєднуються між собою за кольоровою гамою та стилем в різних комбінаціях. Інвестиція у такий гардероб безсумнівно буде вдалою, адже маючи декілька модних та якісних речей, ви зможете створити багато трендових зимових образів. Усі деталі створення капсульного гардеробу на зиму 2019 - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші шуби зими 2019

Найголовніші правила створення капсульного гардеробу

1. Визначитись зі стилем, якого ви дотримуєтесь найчастіше. Якщо ви працюєте в офісі - створіть капсульний гардероб, який допоможе міксувати різні луки для походу на роботу. Якщо ж ви проводите багато часу вдома та на прогулянці з дітьми - оберіть зручний casual style.

2. Обрати кольорову гаму. Капсульний гардероб передбачає перевагу не більше 5 кольорів, які вдало поєднуються між собою. Тому створюючи капсульний гардероб, варто пам’ятати про правила колорблокінгу та сміливо експериментувати! До прикладу, ви можете обрати один базовий (чорний), 2 головних (білий та пудровий) та 2 допоміжних кольори (сірий та небесно-блакитний). 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правила колорблокінгу: Як поєднувати кольори в одязі

3. Підібрати аксесуари. Взуття, сумки, шалики, капелюшки, прикраси - ваші аксесуари для капсульного гардеробу повинні бути універсальними. Наприклад, одна сумка має пасувати до 3-5 образів, тому модні експерти радять надавати перевагу мінімалістичному стилю. 

До вашої уваги галерея образів капсульного гардеробу для зимового сезону, який допоможе створити луки у вільному офісному стилі та стилі casual. Базовий колір - білий, головні - беж та коричневий, допоміжний - червоний. За допомогою 10-15 речей ви зможете комбінувати оригінальні образи для різної нагоди.

Фото: @dianagloster

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зимові барви: 5 наймодніших кольорових поєднань в одязі

Новини по темі