ТОП-5 модних речей, які вам знадобляться в 2019-ому

Модні тенденції на 2019 рік
@emilisindlev

Без цих деталей вам не обійтися!

Поділитися:

Серед безлічі модних тенденцій на 2019 рік редакція 1plus1.ua вирішила відібрати 5 головних трендів, що будуть вам у нагоді. Проаналізувавши моду на наступний теплий сезон, ми готові відповісти на запитання - що будуть носити у 2019-ому. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші шуби зими 2019

КОСТЮМ 

Протягом останнього модного сезону костюм як елемент жіночого гардеробу набув нового значення. Знятий ніби із чоловічого плеча, стильний костюм дозволяє кожній жінці почуватися впевненою і стильною. У 2019-ому носити костюм можна як із туфлями на підборах, так і зі зручними кедами. Робіть ставку на сексуальність - костюм яскравих відтінків виведе вас із зони комфорту. 

gettyimages.com

ОРИГІНАЛЬНЕ ВЗУТТЯ

Обираючи взуття у новому році, надавайте перевагу незвичайним геометричним формам, а також вставкам із хутра, бахроми, каміння. Звільніть свою фантазію і не соромтесь!

ЛЕОПАРДОВА СПІДНИЦЯ 

Анімалістичний принт не поступиться своєю популярністю й у 2019-ому. Спідниця-міді з леопардовим принтом стане головним акцентом вашого луку. Доповніть таку яскраву річ базовими елементами гардеробу - кашеміровим светром, жакетом, поясом й високими чоботами. 

@greenteanosugar

ОКУЛЯРИ OVERSIZE

Що стосується аксесуарів, у новому році вони стануть чудовими атрибутами базових речей. Зверніть увагу на окуляри oversize - вони лаконічні, але разом із тим самодостатні. Нафарбуйте губи червоною помадою й зробіть зачіску легкі хвилі - і ви безсумнівно будете у тренді. 

@scandinavianfashions

МАСИВНІ СЕРЕЖКИ 

Зима 2019-го - вдалий час для експериментів. Замініть звичні сережки на об’ємні моделі, що звертатимуть на себе увагу. Не бійтеся надмірності в образі - яскраві прикраси виразять вашу індивідуальність й відчуття моди. 

@tousjewelry

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 забутих трендів, які знову будуть модними у 2019

Новини по темі