Катя Осадча захопила романтичним образом у стилі Кейт Міддлтон (фото)

Катя Осадча захопила романтичним образом у стилі Кейт Міддлтон (фото) | 1+1
Фото: Веронiка Монакова, Jetsetter

І сама стала схожою щонайменше на герцогиню.

Поділитися:

Учора в київському музеї Ханенків відбулася презентація українсько-польського фільму «Кава з кардамоном». Гості заходу побачили тизер довгоочікуваної стрічки. Серед тих, хто завітав на презентацію, було чимало зірок. Та, мабуть, найелегантнішою парою вечора стали Катя Осадча і Юрій Горбунов.

Захід пройшов у вишуканій атмосфері 19 століття, тож Катя обрала романтичну мереживну сукню сірого кольору. Родзинкою її образу став елегантний капелюх із блакитними квітами та жовтим кантом. Дуже стильно!

Фото: Олександр Пілюгін, Jetsetter

До речі, як ще модно поєднати кольори українського прапора – ми показали за посиланням. А от образ Каті Осадчої дуже нагадав нам стиль її тезки, герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон. Ми не раз бачили її у подібних аутфітах. Та й що казати, Кейт – рекордсменка за кількістю цікавих капелюшків у гардеробі. Пропонуємо й тобі пригадати декілька її луків – можливо, теж надихнешся на експерименти.

Фото: Getty Images

Нагадаємо, нещодавно Катя Осадча здивувала мережу містичним перевтіленням: ведуча приміряла «потойбічний» образ Мортіші Адамс. Так натурально, що Горбунов аж перехрестився!

А більше про модну ведучу дізнавайся з відео:

Найцікавіші новини Катю Осадчу читай на нашому сайті:

1. Катя Осадча і Юрій Горбунов замилували світлинами із сонячного Відня

2. Катя Осадча балує Юрія Горбунова своїм борщем (фотофакт)

3. Осадча і Горбунов показали свої затишні вихідні з маленьким сином 

4. Катя Осадча показала фото з сином, який помітно підріс

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі