Катя Осадча балує Юрія Горбунова своїм борщем (фотофакт)

Катя Осадча балує Юрія Горбунова своїм борщем (фотофакт) | 1+1
Фото: Олександр Пілюгін, Jetsetter

Зразкова дружина.

Поділитися:

Попри напружений графік, ведуча Катя Осадча – порядна господиня і завжди знаходить час на хатні справи. Та і Юрій Горбунов зізнавався, що не цурається роботи по дому і може подбати про сина Івана не гірше від мами. І все ж, за Катею у родині «закріплений» один важливий обов’язок – саме вона готує вечерю для сім’ї. А хто не повірив словам Горбунова – днями міг сам переконатися: ведучий оприлюднив світлину, на якій «наминає» смачний борщ своєї дружини.

Фото: instagram/gorbunovyuriy

Варто сказати, що Катя піклується не лише про смак страви. Поглянь, як сервірований стіл – це справжня ресторанна подача! І для затишку – букет осінніх квітів. Красиво…

Коли дружина готує – треба їсти! #смачнобосвоє, – підписав фото Горбунов.

Нагадаємо, що нещодавно на 1+1 стартував комедійний серіал «Великі Вуйки», у якому Юрій зіграв кохання із Надією Мейхер. Як Осадча відреагувала на поцілунки чоловіка з іншою – читай тут. А от про реакцію коханого Наді дізнайся з відео:

Більше про стосунки Осадчої та Горбунова читай тут:

1. Осадча і Горбунов показали свої затишні вихідні з маленьким сином 

2. Катя Осадча та Юрій Горбунов демонструють кохання в Парижі (фото)

3. Юрій Горбунов мріє побачити Катю Осадчу в латексі

4. Катя Осадча вражена романтичним подарунком від Горбунова

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі