Катерина Кухар відверто розповіла, чому свариться з чоловіком

Танці з зірками
Катерина Кухар про сварки з чоловіком (інтерв'ю)
Фото: elle.ua

Прима-балерина зізналась, що її в ньому дратує найбільше.

Поділитися:

У грудні минулого року Катерина Кухар та її коханий і колега Олександр Стоянов зіграли таємне весілля. На такий крок пара наважилася через 10 років стосунків і за межами України — в США.

Та як до весілля, так і після нього вони живуть у гармонії та в кожному інтерв’ю розповідають, які сильні почуття відчувають одне до одного. Журналіст Люкс ФМ спробував дізнатися, чи насправді все так ідеально.

@ekaterinakukhar_official

Катерина Кухар розповіла, що Олександр — неймовірно романтичний, відданий і готовий заради неї на будь-які шалені вчинки. Раніше у них справді виникали сварки на роботі через перфекціонізм прими-балерини. Але, можливо, саме завдяки цьому на сцені вони — ідеальний дует, який зачаровує кожним своїм рухом.

Ми проводимо разом майже 24 години на добу. Нас всі запитують, як це взагалі можливо...

Часом мені здається, що ми містер і місіс Сміт,— посміхаючись, розповіла балерина. — На виставі у нас з ним ідеальний дует. Він відчуває мене як ніхто інший. З ним я ні про що не замислююся. Якщо з усіма іншими партнерами я себе контролюю, то в танці з Сашком я розчиняюсь. Просто кайфую».

@ekaterinakukhar_official

Катерина Кухар додала, що зараз сварки виникають переважно через те, що Олександр надто швидко їздить та бешкетує вдома разом з дітьми.

«Просто ми з ним різними шляхами йдемо до однієї мети. Він урівноважений і спокійний, а я — наче сірник, — поділилася артистка. — Люблю, щоб все було чітко. А Саша дуже легко ставиться і до життя, і до роботи. Для нього це все just funny, easy... А мене це, як Козерога і перфекціоніста, дратує. У жінки порядної все по порядку».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар: 10 несподіваних фактів про приму-балерину

Проте Катерина Кухар зізналась, що головний у родині все ж таки чоловік.

Він унікальна людина. До мене він ставиться, як до кришталевої порцелянової статуетки. 

Коли ми почали з ним зустрічатися, незважаючи на свій доволі юний вік, він сказав мені дуже щиро: «Я хочу присвятити своє життя тому, щоб ти була щаслива». Це було не пафосно, від серця. І він дійсно це справді робить».

Дізнайтеся більше про особливості сімейного життя Катерини Кухар та Олександра Стоянова з відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розум і сексуальні флюїди: Катерина Кухар розповіла, за що цінує свого чоловіка

Новини по темі