Улюблена вправа Кейт Міддлтон допоможе тобі стати стрункою, як герцогиня

Кейт Міддлтон розкрила секрет своєї стрункості | Королівська родина | 1+1
GettyImages

Альтернатива виснажливим тренуванням!

Поділитися:

Фігурі 37-річної мами трьох дітей, Кетрін Міддлтон, можна лише позаздрити. Після пологів герцогиня Кембриджська напрочуд швидко повернула собі колишню ідеальну форму. І цьому є пояснення. 

Інсайдер із оточення королівської родини розповів британському виданню Daily Mail, яка саме вправа допомогла Кейт стрімко позбутися зайвих кілограмів та досягти фігури мрії. Виявляється, фаворит Міддлтон — планка. 

Їй подобається напружувати всі м'язи живота. Існує три різновиди планки: основна, бічна і вертикальна. Всі три Кейт утримує протягом 45 секунд і виконує не менше 10 підходів. 

Лише одну цю вправу справді можна порівняти з повноцінним тренуванням. Планка включає в роботу косі м’язи живота, поперечний і прямий м'язи, малі та середні сідничні, м’язи задньої поверхні стегна, плечові тощо. Крім того, вона корисна для зміцнення спини та поліпшення постави. А красива постава, до речі, ще один беззаперечний козир Кейт. 

Якщо приклад герцогині тебе надихнув, спробуй для початку простояти в планці 15-20 секунд. Це легко тільки на перший погляд!

Займи положення, лежачи на животі. Стопи ніг разом. Тепер відірви корпус від підлоги, спираючись на пальці ніг та лікті. Зверни увагу, що ліктьовий сустав має знаходитись під плечовим, а рука згинатись під кутом 90 градусів. Тіло має утворювати пряму лінію без вигинів і провисань. Затримайся у такому положенні на 15-20 секунд, відпочинь і повтори ще два рази. 

З кожним новим тренуванням намагайся додати кілька секунд, щоб невдовзі перевершити рекорд Кейт Міддлтон — 45 секунд!

Також дивись, як правильно виконувати планку, на відео:

Більше зіркових секретів краси:

1. Ця ранкова вправа зробить тебе граційною, як кішка: Обіцяє Аніта Луценко

2. Маша Єфросиніна показала, як накачати сідниці та прес на дивані (відео)

3. Потап і Настя показали, як худнуть після медового місяця

4. Витримка і грація: Зірки 1+1 показали, як займаються йогою (фото)

Новини по темі