Київ на порозі "червоної зони": майже 1200 нових хворих, 98% госпіталізованих із коронавірусом – невакциновані

COVID-19: Київ днями перейде до "червоної" зони. Скільки госпіталізовано хворих
Pexels/RODNAE Productions

Днями Київ потрапить у "червону" зону карантину, ситуація з розповсюдженням коронавірусу в столиці стрімко погіршується. 

Поділитися:

Найближчими днями Київ потрапить у червону зону карантину, до лікарень столиці госпіталізують по пів тисячі хворих на коронавірус з добу. 

За словами очільника столиці, за минулу добу в Києві – майже 1200 нових хворих на COVID-19 та 39 летальних випадків. Вік, тих, хто помер, – від 29 років. Вже понад 50% ліжок, які підготувало місто для лікування хворих на коронавірус, заповнені, а з киснем заповнені більш, як 63%. На сьогодні 98% госпіталізованих до лікарень міста – не щеплені. І 99% летальних випадків – це не вакциновані пацієнти.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ковідні сертифікати: що робити і куди звертатися, якщо не вдається згенерувати сертифікат про вакцинацію в додатку "Дія"? Розповідає експерт

Нагадуємо, що окрім інформаційної кампанії, яка покликана стимулювати населення вакцинуватися, 1+1 media проводить велику кількість заходів з популяризації вакцинації проти COVID-19. Нещодавно стартувала власна соціальна кампанія "Вакцинуйся. Разом ми сильніші". Для працівників компанії та родичів колег було проведено дві хвилі вакцинації в офісі. Крім цього, щепитися вакциною (три на вибір) можуть усі відвідувачі прямоефірного шоу "Танці з зірками" (слідкуйте за анонсами).

Ізраїльській лікар-реаніматолог Борис Бриль про вакцину, імунітет та поширені міфи щодо щеплення далі у відео:

Новини по темі