Ідеальні стосунки: 5 правил від Меган Маркл та принца Гаррі

Меган Маркл та принца Гаррі: 5 правил для ідеальних стосунків від герцогів Сассекських | Королівська родина | 1+1
Фото: Getty Images

І нехай твоє кохання міцнішає з кожним днем!

Поділитися:

Чи не кожен мріє знайти справжнє кохання та зберегти його на все життя. Це ж так романтично – зустрічати світанки та проводжати заходи сонця у компанії коханої людини.

Як виявилось, Меган Маркл і принц Гаррі мають декілька секретів, які зроблять стосунки кожної пари казковими. Адже в кого навчатися казки, як не у королівського подружжя?  

#1 Милі дрібниці рятують романтику

Герцог та герцогиня Сассекські завжди знаходять спосіб продемонструвати один одному свої глибокі почуття. Так, принц Гаррі не оминає жодної нагоди, аби вирушити з коханою та сином у маленьку подорож на вихідні чи подарувати Меган пам’ятну прикрасу. А герцогиня відома своїм надзвичайно романтичним поглядом на сюрпризи для чоловіка. І маємо погодитись, це працює. А їхні закохані погляди – тому доказ.

#2 Побачення – це святе

Меган та Гаррі звикли до надмірної уваги з боку громадськості. Тож не дивно, що вони стали справжніми фахівцями з таємних побачень. Так, ще й досі невідомо, де закохані провели свій медовий місяць, та як їм вдалося потайки «вислизнути» з країни. Словом, коли справа стосується романтичного усамітнення лише удвох – герцогам Сассекським немає рівних. І цьому в них варто повчитися. Адже кохання – тендітна квітка, яка потребує постійної уваги дбайливого садівника.

#3 Жарти та веселощі – найліпші друзі міцних стосунків

Щирий сміх – ще одне улюблене спільне заняття королівського подружжя. До слова, навіть під час інтерв’ю для BBC вони не припиняли мило дражнити одне одного та весело сміятися.

Ось і журналістка Мішель Хусейн, яка провела цікаву бесіду з Меган і Гаррі, наголосила:

Їхній зв'язок можна побачити неозброєним оком.

#4 Підтримка та вдячність мають неабияке значення

Після народження первістка Арчі герцог і герцогиня Сассекські тільки те й робили, що хвалили один одного. Новоспечений тато казав журналістам, що неймовірно пишається дружиною. Натомість Меган невтомно наголошувала, що їй дісталися двоє найкращих чоловіків у світі.

Важко збагнути, як жінки проходять через це, – прокоментував схвильований принц Гаррі.

Щира вдячність близької людини – це ж так приємно! Треба лише навчитись помічати старання один одного.  

#5 Світ коханих створений, щоб його вивчати

На Меган чекало багато нового та незвіданого після одруження з Гаррі. Королівські традиції та протокол – лише мала частина того, що довелося опанувати новоспеченій невістці британської королеви. Та заради коханого вона впоралася з цим завданням. І навіть мачуха принца Гаррі герцогиня Корнуольська Камілла дотепно відгукнулася про Меган:

Америка втратила, а ми здобули.

А це доводить – навіть найменший крок назустріч взаємному порозумінню не буде марним.

Більше цікавих новин про Меган Маркл та принца Гаррі читай тут:

1. Що означають пам'ятні підвіски, які носить Меган Маркл

2. Меган Маркл неймовірно схудла після пологів (відео)

3. Нова забаганка королеви: Меган Маркл більше не вдягне джинси

4. Лимонна казка: Рецепт весільного торта Меган Маркл і принца Гаррі

5. Принц Гаррі зворушливо привітав Меган Маркл із днем народження

6. Меган Маркл і принц Гаррі готові до поповнення в сім'ї

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter

Новини по темі