Колишній тренер збірної України Андрій Шевченко заплакав у ефірі італійського телебачення, поки розповідав про війну

Андрій Шевченко заплакав у ефірі італійського телебачення, коли розповідав про війну

Екс-тренеру збірної України було важко стримати сльози.

Поділитися:

Український футболіст та колишній тренер збірної України Андрій Шевченко, поки давав інтерв'ю у прямому ефірі про війну, розчулився і не зміг стримати сліз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це жах, від якого я хочу прокинутися", — Андрій Шевченко зі сльозами на очах дав інтерв'ю італійському телеканалу про війну в Україні

Раніше Андрій Шевченко розповідав, що багато разів плакав після початку війни та відчував стрес. Він пообіцяв не повертатися до тренерської діяльності, поки в Україні не настане мир. І от, під час розповіді про події в нашій країні італійському телеканалу Mediaset, екснападник "Динамо" не зміг стримати своїх емоцій. Дивіться уривок його інтерв'ю італійською мовою:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ми сьогодні боремося за майбутнє наших дітей та онуків»: ексклюзивно у «Сніданку з 1+1» Андрій Шевченко розповів про допомогу українцям у Британії та як ще 23 роки тому росія принижувала футбольну збірну України

Колишній тренер збірної України стверджує: наразі зосереджений лише на проєктах допомоги своїй країні. Наприклад, раніше Андрій Шевченко закупив велику партію медикаментів для потреб українців на загальну суму 400 000 євро. 

Новини по темі