Команда Время и Стекло поповнилася майбутньою переможницею Євробачення

Голос Діти 5 випуск 4: Хто потрапив до команди Время и Стекло

Надія Дорофєєва і Позитив зробили свій вибір.

Поділитися:

У святковий вечір неділі, 16 червня, глядачі побачили 4-ий і завершальний випуск сліпих прослуховувань Голосу. Діти-5. За лаштунками панувала напружена атмосфера, адже в командах тренерів залишилися лічені місця.

Останніми учасниками для гурту Время и Стекло стали Ліза Андрейко, яка переспівала переможницю Євробачення-2018 Нетту, і запальна 9-річна блогерка Поліна Бабій.

ЛІЗА АНДРЕЙКО

На Голос. Діти Ліза прийшла зі своєю історією. Тато залишив сім’ю, коли дівчинці було три роки. Дівчина сподівається, що стане відомою співачкою та налагодить стосунки з батьком. 

ПОЛІНА БАБІЙ

Поліна обожнює камери та сцену. Вона не лише співає, а й має декілька блогів. Захоплення дівчини не можна назвати дитячою забаганкою, адже вона поставилася до нього професійно.

Батьки всіляко підтримують міні-блогера, допомагають їй змонтувати матеріал і викласти його на канал. Однак дівчина зізнається, що понад усе на світі хоче стати відомою співачкою, як Тіна Кароль. Для неї Голос. Діти – це можливість зробити ще один крок до своєї мрії й заспівати для мільйонів глядачів.

Дивись 5 випуск Голосу. Діти-5 цього тижня, 23 червня о 21:00.

Читай інші новин, присвячені проекту:

1. Голос. Діти-5 – 4 випуск онлайн – фінал сліпих прослуховувань 16.06.2019

2. Джамала запросила до своєї команди дівчину, від якої фанатіє Тіна Кароль

3. До команди Дзідзьо потрапила 8-річна фея з особливим вокалом