Королівські родини представили свої теплі різдвяні листівки (фото)

Королівські родини представили свої теплі різдвяні листівки (фото) | 1+1
Фото: Getty Images

Щасливих свят!

Поділитися:

Зимові свята вже на порозі, тож час подумати про вітальні послання для родини та друзів. А члени королівських родин, безсумнівно, надихають своїм прикладом. Так, вони вже активно розсилають привітання, а ми маємо чудову нагоду поглянути, якими ж цього року стали їхні різдвяні листівки.

Герцоги Кембриджські

Кейт Міддлтон та принц Вільям, певно, вирішили всіх здивувати. Для нарядної картки із побажаннями до Різдва вони обрали кумедне фото, на якому разом із трьома дітьми позують на мотоциклі.

Фото: Twitter/BenjaminWareing

Королівська родина Йорданії

Натомість королівська родина Йорданії віддала перевагу консерватизму. Своє оточення вони привітали традиційним родинним знімком. Та і цього виявилося достатньо, адже щирі усмішки монаршого сімейства легко покращать настрій щасливому одержувачу такої листівки.

Фото: instagram/queenrania

Монархи Норвегії

Для свого привітання королівська родина Норвегії обрала знімки у класичному різдвяному стилі. Інтер’єр урочистого приміщення та святкове вбрання монархів вмить занурюють в атмосферу зимових свят та родинного затишку.

Фото: unstagram/royally.yours

Відеолистівка від королівської родини Данії

Сімейство принца Фредеріка виявилося чи не найоригінальнішим. Замість звичних листівок вони підготували святкове відео. Так, усі охочі змогли поспостерігати, як королівська родина насолоджується атмосфеою Різдва. А той, хто ще не встиг прикрасити ялинку, у відеолистівці знайде власне джерело натхнення.

Герцоги Сассекські

Фото: Getty Images

А ось Меган Маркл і принц Гаррі не поспішають із привітаннями. Так, вони чи не єдині, хто ще не показав свою різдвяну листівку. Проте мережею ширяться чутки про те, якою вона може бути. І, цілком очікувано, герцоги планують порушити чергову королівську традицію. Наближене до подружжя джерело натякнуло, що на їхній картці з привітанням вперше може з’явитися людина не з королівської родини – мама Меган Маркл Доріа Регланд.

Більше цікавих матеріалів, що занурять тебе в атмосферу Різдва, читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі