Косметолог Меган Маркл дала цінні поради щодо догляду за шкірою

Як доглядає за шкірою Меган Маркл
gettyimages.com

Дізнайтеся, як досягнути ідеального сяяння шкіри, як у герцогині Сассекської.

Поділитися:

Зірковий косметолог Сара Чепмен із Лондону, серед клієнтів якої не тільки герцогиня Сассекська Меган Маркл, а й такі селебреті, як Вікторія Бекхем, Джіджі Хадід, Наомі Воттс та інші, поділилася порадами, як правильно доглядати за шкірою обличчя. Експерт запевняє - досягнути краси й молодості шкіри можна й без ін'єкцій! Сара стверджує, якщо ви полюбите масаж обличчя, б'юті-гаджети, регулярні походи до косметолога та не забуватимете про догляд за шиєю - ваша шкіра матиме розкішний вигляд!

Догляд за обличчям не закінчується на підборідді. Пам'ятайте, що шкіра на шиї схильна до провисання і зморшки на ній теж з'являються. Я також раджу не забувати про вуха - це продовження обличчя, шкіра в цій зоні з віком також виробляє менше колагену і старіє, - зауважує косметолог. 

Перш за все Сара Чепмен радить робити регулярний масаж обличчя: «Масаж допомагає поліпшити кровообіг і підсилює лімфодренаж. Після нього шкіра завжди виглядає краще - вона більш сяюча, підтягнута і пружна».

А після домашнього догляду експерт наголошує на ефективності консультацій зі спеціалістами. Саме зволожуючі процедури у косметолога раз на місяць надасть обличчю природнього й здорового сяйва, як у герцогині Меган Маркл. Крім того, вам допоможуть й глибокі пілінги, завдяки яким шкіра стане більш свіжою й молодою. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відомо про майбутні пологи Меган Маркл (відео)

Новини по темі