Ксенія Мішина нагадала про правила поведінки під час роботи ППО

Під час масштабного масованого обстрілу Києва на початку тижня Ксенія Мішина опублікувала відео неба - 1+1

У своєму останньому пості актриса згадала масований обстріл на початку тижня.

Поділитися:

Ксенія Мішина нагадала про правила поведінки під час роботи ППО. У своєму останньому пості актриса згадала масований обстріл на початку тижня та поділилася, що будь-які необережні світлини роботи наших Сил оборони, навіть якщо там мало що видно або майже нічого не видно — недопустимі. Та закликала НЕ знімати роботу ППО, навіть якщо дуже страшно, гучно або ж хочеться у такий спосіб подякувати ППО за надійний захист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це називається синдром передчасного горювання": Марічка Падалко розповіла, як хвилюється за чоловіка-військового

Під час масштабного масованого обстрілу Києва на початку тижня Ксенія опублікувала відео неба, через що зустрілася з осудом та розпачем аудиторії у соціальних мережах. В останньому пості актриса пояснила свою позицію, визнала свою провину та попросила вибачення у аудиторії. 

«За ці два дні було багато внутрішніх процесів і стадій проживання ситуації. Від відчуття тривоги та розгубленості до прийняття, осмислення та бажання говорити. Але урок пройдено. Не завжди ти можеш бути прикладом позитивної поведінки, іноді відбуваються ситуації, коли ти допускаєш помилки та зустрічаєшся з думкою та реакцією своєї аудиторії, її розпачем і злістю.

І я не можу сказати, що це безпричинно. Хоча в моєму випадку на відео було зафільмоване тільки небо Києва, але чи важливо взагалі вже про це говорити???  Думаю ні! Бо є люди, і є факт, який, безперечно, немає виправдань.

Але якщо люди та країна допустилися думки, що я можу бути зрадником, то я відповідаю —  це не так!
Єдине, що можу сказати: я живу тут, щодня медитую під українським небом, намагаюсь, як і всі, проживати великі стреси, допускаю помилки, але безмежно люблю свою країну та своїх людей.

Вся моя діяльність для вас і мені немає сенсу тримати оборону перед своїми. Тож за свої дії я прошу вибачення, бо жодних поганих мотивів у моїй голові не було і немає. І більше жодних ліхтариків у небі.

Ще раз усім хочу нагадати, що будь-які необережні світлини роботи наших Сил оборони, навіть якщо там мало що видно або майже нічого не видно — недопустимі.

Дякуємо нашим ППО».


 

Новини по темі