Леді Ґаґа вперше прокоментувала стосунки з Бредлі Купером

Леді Гага вперше прокоментувала стосунки з Бредлі Купером | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Нарешті все стало на свої місця.

Поділитися:

Після спільної роботи в оскароносній стрічці «Народження зірки» співачка Леді Ґаґа та актор Бредлі Купер опинилися посеред виру чуток. Шанувальники фільму одразу приписали їм бурхливий роман, хоча артисти своє спілкування «поза кадром» ніяк не коментували.

Так, випробування плітками не витримали чотирирічні стосунки Купера з відомою моделлю Іриною Шейк – менше ніж за рік після прем’єри «Народження зірки» пара розійшлась.

Фото: Getty Images

Аж ось епатажна співачка вирішила остаточно покласти край усім припущенням. У своєму інтерв’ю зі всесвітньовідомою ведучою Опрою Вінфрі для американського глянцю Elle зірка розповіла, що ж насправді відбулося між нею та Бредлі під час виступу на церемонії вручення премії «Оскар». Адже саме їхня поведінка на сцені остаточно переконала шанувальників, що екранні закохані не тямляться від почуттів і в реальному житті.

Ми все спланували. Кожна деталь була відточеною. Як актори, звісно, ми хотіли, аби люди повірили в нашу історію кохання, – пояснила Ґаґа.

Після почутого Опра пригадала свою тогорічну розмову з Купером. Вона так само запитала його про правдивість цих чуток і отримала досить конкретну відповідь:

Якби вони були правдою, то я не насмілився б подивитися їй [про Леді Ґаґу] в очі тоді за фортепіано, – відповів актор.

Наразі Бредлі зосередився на вихованні доньки Леї, а Леді Ґаґа вирішила перепочити від стосунків після розриву з бойфрендом. Тож цю історію можна вважати офіційно завершеною.

Про те, як після розриву Купер та Шейк дійшли згоди щодо спільної турботи про маленьку доньку, дізнавайся у відео:

Більше зіркових новин читай тут:

1.  

2.  

3.  

4.  

Новини по темі