Лідер Kalush Orchestra Олег Псюк та співак Сем Райдер прокоментували остаточне рішення проводити Євробачення 2023 у Великій Британії

Kalush Orchestra і Сем Райдер прокоментували рішення приймати Євробачення 2023 у Великій Британії

Олег Псюк та співак Сем Райдер відреагували на рішення провести Євробачення 2023 у Великій Британії.

Поділитися:

25 липня стало остаточно відомо, що Євробачення-2023 пройде у Великій Британії від імені України — таке рішення ухвалили Європейська мовна спілка, Суспільне та BBC. Україна, як країна-переможець Євробачення-2022, автоматично потрапить до фіналу конкурсу. Європейська мовна спілка (EBU) та BBC підтвердили, що пісенний конкурс Євробачення-2023 відбудеться у Великій Британії від імені цьогорічного мовника-переможця — української телерадіокомпанії Суспільне Мовлення. Це рішення прокоментували і переможці Євробачення 2022 Kalush Orchestra і британський співак Сем Райдер, який посів друге місце цього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уся Європа знову заспівала Stefania разом з переможцями Євробачення-2022 Kalush Orchestra на благодійному телемарафоні Embrace Ukraine (ВІДЕО)

Лідер Kalush Orchestra Олег Псюк дав такий коментар щодо питання проведення Євробачення 2023 у Великій Британії виданню Independent:

"Звичайно, нам дуже сумно, що пісенний конкурс Євробачення наступного року не відбудеться в Україні. Але ми вдячні Великій Британії за солідарність і згоду провести захід на підтримку нашої країни. Ми сподіваємося, що Євробачення-2023 матиме український колорит і прославлятиме нашу прекрасну, унікальну культуру".

Представник Великої Британії на Євробаченні 2022 Сем Райдер записав відеозвернення з приводу цієї теми у своєму Instagram, в якому зауважив:

"Це буде українське свято, ми лише запрошуємо провести його в нашому домі. Ми будемо святкувати українську культуру, історію і музику. Для всіх чудових людей з України".

Новини по темі