5 фільмів Люка Бессона, які хочеться подивитися ще раз

ТОП найкращих кінострічок від улюбленого режисера.

Поділитися:

Відомий французький режисер Люк Бессон є творцем безлічі фільмів, які із задоволенням переглядають мільйони. Кінострічки повністю відображають стиль їхнього творця. Вони мають насичений сюжет, що стрімко розвивається і вирізняється напруженістю, у якій Бессон намагається тримати глядача до самого кінця. Тож до твоєї уваги ТОП-5 найкращих кіноробіт Люка Бессона, що прикрасять літній вечір.

ЛЮСІ, 2014

Вона була звичайною дівчиною, але стала одним із найнебезпечніших й розумних створінь на планеті. Теорія, яку довгий час науковці вважали просто фантастикою, стала реальністю. І тепер Люсі готова вийти на полювання.

Фото: Кадр з фільму "Люсі"

ЖАННА Д’АРК, 1999

Історична драма Люка Бессона розповідає історію 19-річної дівчини Жанни. На її рідне селище напали, старшу сестру жорстоко вбили. Дівчина йде до священника, намагається пробачити кривдників, але їй це не вдається. Жанна вирішує стати частиною армії. 

Фото: Кадр з фільму "Жанна Д'Арк"

П’ЯТИЙ ЕЛЕМЕНТ, 1997

У віддаленому майбутньому на Землі з'являється дівчина Лілу, якесь інопланетне створення, загадковий П'ятий елемент, яка може запобігти загибелі планети. На неї полюють, але у дівчини з’являється надійний захисник - колишній військовий, а нині простий таксист Корбен Даллас.

Не пропусти фантастичний бойовик у неділю о 16:50 на телеканалі 1+1. 

Фото: Кадр з фільму "П'ятий елемент"

ЛЕОН, 1994

Професійний вбивця на ім'я Леон знайомиться з милою сусідкою Матильдою. Її сім'ю розстріляли поліцейські, які займалися торгівлею наркотиками. Дівчина розпалює у серці безжального кілера особливі почуття.

До речі, стрічку можна переглянути у суботу о 20:15 на телеканалі 1+1. 

Фото: Кадр з фільму "Леон"

ЇЇ ЗВАЛИ НІКІТА, 1990 

Засуджену до довічного ув'язнення злочинницю на ім'я Нікіта ставлять перед вибором: або сидіти, або пройти спеціальну підготовку і стати урядовим агентом-вбивцею. Вона погоджується пройти трирічний курс і перетворюється на зовсім нову особистість.

Дивись фільм вже у суботу о 22:20 на 1+1. 

Фото: Кадр з фільму "Її звали Нікіта"

Більше про зіркову історію Люка Бессона дізнавайся у відео: 

Дивись ще декілька цікавих кінодобірок: 

1. 5 головних кінопрем'єр червня, які ти не маєш права пропустити

2. 5 комедійних фільмів, де знялися всесвітньо відомі блондинки

3. 5 інтригуючих фільмів з неочікуваною кінцівкою

4. До перегляду нареченим: 5 фільмів про весілля

5. 5 нових фільмів для затишного сімейного вечора

Новини по темі