Магічна дата 22.02.2022: у чому її секрет та чим вона потужна

Магічна дата 22.02.2022: чому вона потужна, сприятливі справи на цей день

У чому магічність дати 22.02.2022?

Поділитися:

Сьогодні дуже цікава астрологічна дата — 22.02.2022. Такою ж цікавою була дата 02.02.2022. В ці дні в Україні було подано дуже багато заявок до РАЦСів на реєстрацію шлюбу! У чому полягає магічність цієї дати, що можна робити в цей день, а що під забороною?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повний місяць у лютому 2022: чим особлива Сніжна Повня за місячним календарем

Як у "Твоєму дні" розповів астролог Ігор Нехаєв, двійка – це містична цифра, у якій переважає жіноча енергія. Особливо жінкам варто більше зосередитись на своїх бажаннях, спробувати відчути гармонію у житті, бажати собі та іншим людям щастя, більше проводити час із близькими. Проте у ведичній нумерології  важливіше дивитися на суму числа. 

Потужність дати 22.02.2022, як розповіла нумерологиня Валерія Бондар у "Твоєму дні", полягає в такому, що вона дзеркальна. Саме такі дати мають назву паліндроми:

У цій даті шість двійок. Двійка — це число союзу, укладення договорів, отримання інформації, потужної інтуїції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар на лютий 2022: сприятливі та несприятливі дні для справ

Саме сьогодні Сонце робитиме поєднання із зіркою Фомальгаут, яка дає удачу, успіх, щастя в коханні та можливості починати нову справу. Отже, ця дата дійсно є однією з найпотужніших та в цей день можна вдало укласти шлюб. Також в цей день можна займатись плетінням, особливо чоловікам. Раніше в цей день чоловіки плети личаки — цю традицію можна нести з покоління в покоління.

Проте в цей день діє заборона на веселощі, тож раптом ви плануєте укладання шлюбу, весілля варто гуляти не пишно та скромно. 

Астропрогноз: що зорі віщують на цей тиждень? Дивіться сюжет:

Новини по темі