«Маленька бджілка» Аліна Гросу відсвяткувала пишне весілля в Італії

Аліна Гросу відсвяткувала пишне весілля в Італії (фото) - зіркове життя - 1+1
Фото: @alina_grosu

Дивись, хто з українських зірок прибув на урочистості.

Поділитися:

Декілька тижнів тому «маленька бджілка» Аліна Гросу здивувала прихильників неочікуваною новиною — вона офіційно стала дружиною. Зі своїм коханим Олександром співачка та акторка розписалася ще 1 червня: в Instagram вона поділилася ніжною світлиною, на якій позує у білій сукні. Тоді ж співачка пообіцяла, що пишне святкування обов'язково відбудеться, але пізніше.

Фото: @alina_grosu

Учора, 23 червня, співачкка Ірина Білик показала підписникам фото, на якому її похресниця Аліна Гросу зображена у пишному вбранні нареченої. Вочевидь, свято не обійшлося сімейними посиденьками: на знімку позує низка українських зірок. Зокрема, на весілля прибули Віталій Козловський, Дмитро Коляденко, Павло Зібров і сама Ірина Білик.

Фото: @bilyk_iryna

Для урочистої події молодята обрали мальовничу італійську Верону, а святкування тривало у вишуканій атмосфері автентичної вілли. Щаслива пара прибула до Італії ще кілька днів тому, і публіка одразу запідозрила, що весілля от-от відбудеться.

Відвідала зіркове весілля і ведуча Світського життя Катя Осадча. До слова, на світлині з Катею помітно, що наречена упродовж урочистостей змінила сукню. І кожне її вбрання було надзвичайно розкішним.

До речі, Ірина Білик вже розповідала Світському життю, як збирається на весілля до похресниці. Хочеш дізнатися подробиці – дивись відео:

Літо-2019 ознаменувалося справжнім весільним бумом. Останні новини про зіркових молодят читай за посиланнями:

1. Дженніфер Лопес планує вперше повінчатися

2. Вінчання Дмитра Комарова й Олександри Кучеренко — трепетне фото

3. Каменських показала, як провела дівич-вечір у президентському номері (відео)

4. Донька Арнольда Шварценеггера вийшла заміж за відомого голлівудського красеня

5. Андре Тан прокоментував весільну сукню Каменських

Новини по темі