Каменських показала, як провела дівич-вечір у президентському номері (відео)

Настя Каменських показала свій дівич-вечір у президентському номері п'ятизіркового готелю(відео)
Фото: PR-служба Насті Каменських

Дізнавайся, що змусило розкуту співачку засоромитись.

Поділитися:

Весілля Потапа і Насті Каменських, яке відбулося 26 травня, стало чи не найгучнішою подією минулого місяця. Пара довгий час намагалася приховати стосунки, однак тепер залюбки ділиться з прихильниками особливими митями свого спільного життя.

Так, днями NK опублікувала на YouTube новий блог, у якому показала, як провела свій дівич-вечір. Подруги зірки підготували для неї чимало сюрпризів. Спершу Настю розіграв ведучий Володимир Остапчук з гуртом ZBSband, які перевдягнулися у поліцейських.

Це дуже незвичні відчуття – почуватися нареченою, — зізналася Настя.

Потім дівчата, вбрані у білий святковий одяг, вирушили на лімузині до п’ятизіркового готелю, що в Києві. Там на наречену чекав президентський номер із терасою, смаколики, веселощі та дарунки. Від гостей дівич-вечора Настя отримала ніжний, легкий халат нареченої та корону з фатою.

Більшість наречених хвилюються на передодні весілля — і Каменських не стала виключенням. До того ж зірка зізналася, що трохи засоромилася у вирі подій, які чекали на неї впродовж дівич-вечора.

«Я знімала велику кількість блогів, однак саме цього дня засоромилася. Чому я цього соромлюся? Це ж таке прикольне відчуття!» — поділилася зірка.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Андре Тан прокоментував весільну сукню Каменських

А тепер поглянь на власні очі, як усе відбувалося:

Більше про весілля Потап розповів Світському життю:

Також нагадаємо, що травень став особливим місяцем для ще одніє пари. Ведучий трепел-шоу Світ навиворіт Дмитро Комаров і Міс Україна-2016 Олександра Кучеренко стали чоловіком і дружиною. Подробиці знайдеш у цих новинах:

1. Найтаємніше весілля року: Телеведучий Дмитро Комаров розповів Світському життю про своє вінчання з Міс Україна-2016 Олександрою Кучеренко

2. Якою була весільна сукня дружини Комарова (фото)

3. Виявляється, він романтик: Комаров розповів, як освідчився коханій Кучеренко

4. Комаров і Кучеренко мали небезпечний медовий місяць (ексклюзивне фото)

5. «Я приніс пляшку віскі», — Комаров розповів, як потоваришував із батьком дружини

Новини по темі