Марічка Падалко повторила позу Олени Зеленської для американського VOGUE і доєдналася до флешмобу проти стереотипів щодо жінок

Марічка Падалко повторила позу для VOGUE Олени Зеленської і долучилася до флешмобу #sitlikeagirl 

Ведуча 1+1 Марічка Падалко долучилася до флешмобу проти стереотипної поведінки щодо жінок та дівчат у суспільстві.

Поділитися:

Ведуча "Єдиних новин" та ТСН Марічка Падалко повторила позу Олени Зеленської для американського VOGUE, долучившись таким чином до флешмобу #sitlikeagirl проти стереотипної поведінки щодо жінок та дівчат у суспільстві. Фото, на якому Падалко сидить подібно до того, як Перша леді України на digital-обкладинці американського Vogue, ведуча розмістила у себе в соцмережах.

Марічка ПадалкоФОТО: Instagram/marichkapadalko

Через незвичну для стандартного уявлення про жіночність позу Олени Зеленської на згаданому фото мережею покотилася хвиля хейту. Хоча й дуже багатьом користувачам ця фотосесія припала до душі. Марічка Падалко написала про це:

"Хейт в українських соцмережах навколо фото Олени Зеленської на обкладинці Vogue закінчився флешмобом у Фейcбуці. Багатьох жінок обурила претензія з боку «традиціоналістів» до тієї пози, в якій сидить Перша леді. В мережі зараз набувають популярності фото із хештегом #sitlikeagirl. Флешмоб покликаний висміяти нав’язування дівчатам з дитинства стереотипної поведінки в суспільстві".

Нагадаємо, Перша леді України Олена Зеленська з'явиться на digital-обкладинці американського Vogue. Зйомка відбувалась за участі української команди Vogue і буде опублікована в у жовтневому номері американського видання. Зйомку проводила легендарна фотографка Енні Лейбовіц, яка нещодавно приїздила до Києва.

Зеленська

Нагадаємо, 20 липня дружина Президента України Володимира Зеленського Олена Зеленська виступила перед Конгресом США у межах своєї поїздки до США. Це вперше в історії США у Конгресі виступала Перша леді іншої країни. Крім того, говорила Зеленська не про мирні речі, як зазвичай передбачає протокол для Першої леді, а попросила для України зброю, а саме системи протиповітряної оборони для захисту населення нашої країни від російських обстрілів. 

Новини по темі