Марічка Падалко розплакалась у прямому ефірі: що викликало сльози ведучої (відео)

Що викликало сльози Марічки Падалко у прямому ефірі «Єдиних новин»(відео)
Instagram/marichkapadalko

Ведуча 1+1 Марічка Падалко розчулилася до сліз у прямому ефірі "Єдиних новин".

Поділитися:

Ведуча 1+1 Марічка Падалко розплакалася в прямому ефірі чергового випуску "Єдиних новин". Сльози у неї викликало виконання лідером гурту "Антитіла" Тарасом Тополею української народної пісні. Дивіться, як це було:

Марічка Падалко в суботніх "Єдиних новинах" повідомила, що це її останній спільний ефір з Русланом Сенічкіним. Далі у нього будуть інші задачі на телебаченні. Лідера гурту "Антитіла" Тараса Тополю Марічка під час відеовключення з цією нагоди попросила:

"Заспівай нам всім і Україні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марічка Падалко дала інтерв’ю CNN: «Я була людиною, яка оголосила, що почалася війна, я повинна бути людиною, яка повідомить, що вона закінчилася»

Тарас Тополя заспівав українську народну пісню "Ой у вишневому саду", і Марічка Падалко розчулилася, не стримала сліз. У Facebook гурту "Антитіла" розмістили це відео та підписали його наступними словами:

"Українська пісня від українського співака, який з перших днів війни зі зброєю у руках боронить Незалежність України. Для кожного українця в Україні та по всьому світу, який щодня на своєму місці робить своє для Перемоги України. Найважливіше – не зупинятися! Ми сильна нація. За нами Світло і з нами світ. За нами правда і відвага. З нами ЗСУ! Слава Україні!"

Нагадаємо, Тарас Тополя з першого дня війни, яку розв'язала проти України росія, вступив до лав територіальної оборони. Так само, як і чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв. Марічка ж увесь час залишається в Києві і працює на інформаційному фронті.

Дивіться, як Тарас Тополя розповідає про настрій захисників у підрозділі Територіальної оборони міста Києва:

Новини по темі