Святослав Вакарчук дав велике інтерв’ю виданню Rolling Stone: що про війну в Україні повинен знати світ

Святослав Вакарчук в інтерв'ю виданню Rolling Stone закликав світ продовжувати підтримувати Україну
rollingstone.com

Тренер "Голосу країни" Святослав Вакарчук дав розгорнуте інтерв'ю всесвітньо відомому виданню Rolling Stone про війну в Україні та власну боротьбу.

Поділитися:

Тренер "Голосу країни", фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук дав велике інтерв’ю всесвітньо відомому виданню Rolling Stone. В ньому він розповів про те, як веде боротьбу з агресором, а також озвучив ключові меседжі про війну в Україні, які він прагне донести світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це найстрашніше відео, яке я коли-небудь знімав", — Святослав Вакарчук звернувся до росіян з лікарні, де рятують дітей із Маріуполя

Заголовок інтерв'ю підписаний висловом Святослава Вакарчука:

"Тепер ти не можеш не бути воїном".

Також на початку інтерв'ю Вакарчук розповідає, що відтепер він не просто рок-зірка, він ще й лейтинант Збройних сил України. А ще Святослав зізнається:

«Маніфестом для мене до війни був Imagine Джона Леннона... Але щось змінюється, коли ви бачите, що є хтось, хто готовий убити ваших дітей».

На офіційній сторінці гурту "Океан Ельзи" в Instagram написано про 3 головні меседжі, якими в інтерв'ю Rolling Stone Святослав Вакарчук прагнув поділитися зі світовою спільнотою:

Військовий меседж: нам потрібна ваша допомога, щоб зупинити росіян. Вакарчук намагається достукатися до світу і донести інформацію про те, що нам потрібні системи протиракетної оборони, літаки, заборонена для польотів зона над Україною. А також доносить до західних читачів таку інформацію:

"На Заході існує загальна думка, що якщо ви нам надто допоможете, це спровокує путіна розпочати Третю світову війну. Правда в тому, що Третю світову війну вже розпочав путін, а зараз Україна – лише авангард цієї війни".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нам всім потрібна наша Перемога", — Святослав Вакарчук заспівав у центрі, який займається переселенцями

Економічний меседж: треба якомога жорсткіше продовжувати вводити санкції проти росії і зупиняти свій бізнес там. Святослав Вкарчук говорить:

"Ми говоримо великим компаніям, таким як Citigroup та іншим великим американським та міжнародним компаніям, просто припинити ведення бізнесу з росією. Ви просто допомагаєте їм заробляти гроші. Ви платите їм податки, а потім вони купують танки та літаки, які вбивають наших дітей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неможливо стримати сліз: сім’я біженців з Маріуполя розповіла Святославу Вакарчуку, як рятувалася під обстрілами та по мінах

Духовний меседж. Святослав Вакарчук дуже вдячний усьому цивілізованому світу, який підтримує Україну у нашій важкій боротьбі, і сподівається на цю підтримку і в подальшому.

"Ми дуже раді, що весь світ, включаючи відомих людей у ​​США та інших країнах світу, підтримує нас. Ми закликаємо вас створювати пісні, творити мистецтво, збирати кошти, щоб просто поширювати інформацію про Україну".

Разом зі світовою підтримкою продовжуємо рухатися до Перемоги!

Новини по темі