Маша Єфросиніна топлес похизувалася ідеальною фігурою (фото)

Маша Єфросиніна показала фото топлес

А також відвідала відкриття модного будинку Balmain у Києві.

Поділитися:

Днями мережу облетіла новина про те, що відома телеведуча, учасниця нового сезону Танців з зірками Маша Єфросиніна заснувала власний бренд одягу. Тепер Маша - дизайнер і активно рекламує свою лінію одягу. На її сторінці в Інстаграм з'явилася світлина, де зірка разом зі своїми подругами позує топлес в обтислих лосинах. Погодьтеся, ведуча просто вражає стрункістю! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masha Efrosinina (@mashaefrosinina) on

«Те, чим я пишаюся в нашому бренді - це відсутність стандартів. Мені дуже добре знайомо, як це - не любити своє тіло. Кожна з наших речей змусить вас подивитися на свої особливості по-новому! Наша мета, щоб ви закохалися в кожен свій вигин і кожен сантиметр!» - прокоментувала світлину Маша. 

Крім того, Маша Єфросиніна, слідом за співачкою Тіною Кароль, відвідала відкриття бутику відомого французького бренду Balmain у Києві. Для події Маша вбралася у total-Balmain. Маленьку чорну сукню з перлами, ботфорти і розкішне пальто ведуча поєднала із сумкою оригінальної форми, мінімалістичним макіяжем та прикрасами. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masha Efrosinina (@mashaefrosinina) on

Міні і ботфорти, давно ми з вами не зустрічалися! Змусити мене зробити це міг тільки переконливий привід. І він трапився! У Києві відкрився магазин Balmain, - підписала знімок Маша. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стильна Маша Єфросиніна показала, як поєднувати головні тренди весни

Новини по темі