Маша Єфросиніна заснувала бренд домашнього одягу, який дарує впевненість

Маша Єфросиніна випустила колекцію бюджетного одягу
@mashaefrosinina

Робота над першою колекцією тривала цілий рік.

Поділитися:

Відтепер зіркова ведуча Маша Єфросиніна ще й бізнес-леді. Знаменитість повідомила про запуск власного бренду домашнього одягу Mashsh — «затишного, але з сильним характером». Новиною Маша Єфросиніна поділилася на своїй сторінці в Instagram.

«Сьогодні я оголошую про запуск свого бренду Mashsh.wear — одягу та аксесуарів для дому та активного дозвілля. Дівчата, це рік нашої роботи з моєю командою, яка поділяє мої цінності, спосіб життя і любов до вас, жінки!

Ми працювали, створюючи для вас одяг, який допоможе стати більш впевненою і вільною у всіх ваших жіночих слабкостях!

Головна ідея домашнього одягу Mashsh полягає у тому, що вдома, для рідних і близьких людей, жінка має виглядати не менш розкішно, ніж за дверима своєї квартири.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Mashsh [М é ш] (@mashsh.wear)

Маша Єфросиніна переконана: одяг для дому може дарувати не лише комфорт, а й відчуття впевненості та сексуальності. У першій колекції зірка втілила свою любов до ніжних тканин, м’яких кольорів та оверсайзу.

Над дизайном працювала талановита Маша Бех, а тканини, декоративні елементи і фірмовий стиль бренду розробляли в Італії, на тих самих виробництвах, де народжуються всесвітньо відомі бренди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Єфросиніна зворушливо привітала чоловіка з днем народження (відео)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Mashsh [М é ш] (@mashsh.wear)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Mashsh [М é ш] (@mashsh.wear)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Mashsh [М é ш] (@mashsh.wear)

«Відтоді, як я навчилася подобатися собі, я усвідомила, що власна надзвичайність не в ідеальному макіяжі та укладці волосся. Вона у відчутті кайфу від себе самої тоді, коли ти в найпростіших і найприродніших своїх проявах...» — коментує Маша Єфросиніна.

Цікаво, що ціни бренду Mashsh — доволі демократичні. Наприклад, затишна маска для сну коштує 299 грн, а вартість худі або туніки — від 849 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модний домашній одяг для затишних вечорів

Новини по темі