Маша Єфросиніна зізналася, як бореться зі стресом

Маша Єфросиніна розповіла про про боротьбу зі стресом і зайвими кілограмами | Зіркове життя | 1+1
Фото: @mashaefrosinina

І з ним у зірки розмова коротка.

Поділитися:

Відома українська ведуча та блогерка Маша Єфросиніна неодноразово надихала шанувальників своєю історією на проекті «Танці з зірками», а тепер залюбки ділиться секретами успіху на сторінці в Instagram. 40-річна зірка випрацювала одразу декілька правил, які допомагають їй тримати себе в тонусі, боротися зі стресом і підтримувати досконалу фізичну форму. Про них вона й написала у своєму мікроблозі:

«Я не сиджу на дієтах багато років, але системно дотримуюся певного режиму харчування. Концентрація на схудненні незмінно призводить до збільшення ваги. Дозволяю собі шоколад і морозиво в період ПМС. Не докоряю собі за це, а навпаки – кажу, що хоч хтось повинен мене тішити. Зі стресом у мене розмова коротка. Потрібно визнати, що ми живемо в ньому. А отже, потрібно з ним домовлятися або давати йому в мармизу. Моя антистресова програма – медитація, масаж, прогулянки з дітьми, кіно, книги, самотність, секс, подорожі та спорт».

Маша також поділилася відео з тренування та розповіла про свої заняття в залі.

Фото: @mashaefrosinina

«Не пам’ятаю, коли тримала в руках гантелі чи штанги. Працюю лише з власною вагою. Мені цього достатньо для того, щоб зміцнювати внутрішню та зовнішню мускулатуру, розтягувати тканину, вміти тримати баланс і загартовувати свою виснажливість», – поділилася Єфросиніна.

Нагадаємо, нещодавно Маша показала комплекс вправ, які допоможуть накачати сідниці та прес на дивані.

Дізнайся також про новий модний бізнес ведучої у відео:

Читай інші матеріали про Машу Єфросиніну:

1. Якщо й вдягатися у стилі бохо, то так як Маша Єфросиніна

2. У червоному вбранні та з трендовою хустинкою: Як Єфросиніна провела сімейний вікенд

3. Ні грама косметики! Єфросиніна показала себе справжню

4. Настя Каменських вчить танцювати Машу Єфросиніну (відео) 

5. Маша Єфросиніна показала струнку фігуру в ультракоротких шортах

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі