Маша Єфросиніна показала, як накачати сідниці та прес на дивані (відео)

Як схуднути, не встаючи з дивану: Вправи для лінивих від Маші Єфросиніної (ВІДЕО)
elle.ua

Комплекс вправ для тих, кому постійно бракує часу.

Поділитися:

У свої 40 років телеведуча, громадський діяч і блогер Маша Єфросиніна має просто приголомшливий вигляд! І секрет її бездоганної фігури не в генетиці, а в регулярній праці над собою.

Та зірка запевняє: досягти такого результату можна і без суворих дієт та тривалих виснажливих тренувань. Достатньо декілька разів на тиждень знаходити 15-20 хвилин, які ти зможеш присвятити собі. Для цього навіть не знадобиться залишати домашні клопоти, йти з офісу або вимикати улюблений серіал!

Запропонований Машею Єфросиніною та фітнес-тренером Ксенією Литвиновою комплекс легко поєднати з іншими справами. Тренування складається з розминки і 10 вправ, які точно сподобаються тим, хто не має часу або бажання ходити в спортзал.

Щоб підкачати прес, ніжки і сідниці вистачить дивану та подушки. А як саме виконувати вправи покаже #МашаПрисідаша:

«Не минуло й п'яти років, як я дотрималася свого слова — і нарешті з радістю повідомляю про запуск обіцяних відео-комплексів вправ для вас, мої дівчатка, — розповідає Єфросиніна. — Сучасна жінка настільки заклопотана і так стрімко мчить по життю, що завжди придумує собі виправдання, щоб не йти в зал, басейн, на танці, не витрачати час на дорогу, переодягання, гроші на абонемент! Ми знайшли вихід! Комплекси #МашаПрисідаша розроблені для всіх максимально звичних для вас обставин: будинок, дитячий майданчик, офіс і навіть ваш диван!

Так-так, навіть під час перегляду улюбленого серіалу ви зможете підкачати сідниці.

Маша Єфросиніна вже встигла запропонувати ще один варіант тренування — разом із дитиною. Відео також з'явилося на її каналі: 

Більше зіркових порад, які допоможуть стати ще стрункішою:

1. Аніта Луценко показала вправу, з якою ти встигнеш схуднути до відпустки

2. Усього лише одна домашня вправа – і ваші сідниці стануть, як у Кім

3. Розтяжка, як у балерини – в домашніх умовах: Секрети Катерини Кухар

4. Правила стрункої талії: Аніта Луценко показала, як позбутися зайвої ваги на боках

5. Пружні сідниці за тиждень: 5 вправ від Ілони Гвоздьової

Новини по темі