Меган Маркл може повернутися на кіноекрани

Акторське минуле не покидає герцогиню Сассекську.

Поділитися:

Герцогиня Сассекська у ролі поганої дівчинки - вже цього року на екрани може повернутися фільм «Посібник для хлопчиків та дівчаток: Як скотитися вниз». Роль дівчини, яка обожнює світське життя і не відмовляється від наркотиків зіграла . Це фільм про молодь, яка відривається на гучних вечірках. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Меган Маркл зачарувала образом total white (фото)

Кінострічку зняли у Лос-Анджелесі ще у 2011 році. Тоді ж його показала на одному з американських каналів, але очікуваного успіху серед глядачів він не отримав. Цього разу, оскільки тут грає невістка королеви Єлизавети ІІ, творці сподіваються на успіх картини. 

Коли Меган Маркл та принц Гаррі оголосили про свої заручини, жінці довелося попрощатися з акторською кар'єрою. До того як стати дружиною принца, вона грала й дівчинку-бармена, і коханок, і офіцера поліції. Найвідомішою є її роль у серіалі «Форс-мажори». Актриса зіграла Рейчел Зейн - співробітницю юридичної фірми. За повернення у серіал Меган пропонували шалені гонорари - від 3 до 6 млн доларів за декілька хвилин на екрані. Однак Меган Маркл обрала спокійне сімейне життя з принцом Гаррі. Але акторське минуле все ж таки наздогнало герцогиню Сассекську. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Меган Маркл надає перевагу темним кольорам?

Новини по темі