Меган Маркл планує народжувати вдома

Наперекір королівській традиції.

Поділитися:

Не зважаючи на королівські правила, дружина принца Гаррі вагітна Меган Маркл може обрати домашні пологи для народження первістка. Так, Меган може позбавити жителів Лондона можливості першими побачити новонародженого нащадка королівської родини. Про це повідомляє видання Vanity Fair. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто стане хрещеними батьками дитини принца Гаррі та Меган Маркл

За даними інсайдерів герцог та герцогиня Сассекські готуються до переїзду з Кенсінгтонського палацу до заміської резиденції у Віндзорі і там планують народжувати. Не виключено, що це станеться саме у маєтку Фрогмор-хаус, у якому оселиться подружжя. 

Таке рішення може в черговий раз порушити традиції королівської родини. Раніше усі троє дітей Кейт Міддлтон, особисто принци Вільям та Гаррі народилися у лондонській лікарні Св. Марії. До того ж герцогиня Кембриджська, як і принцеса Діана, через декілька годин після пологів з'являлися із немовлям на вулиці. А британський народ мав можливість привітати нового члена королівської родини. 

Втім, інше видання The Mercury News пише - якщо Меган обере домашні пологи, то цим самим поверне давню королівську практику. Саме за межами лікарні народилися королева Єлизавета ІІ та її діти, зокрема принц Чарльз. 

Нагадуємо, що мама Меган Маркл Дорія переїде у новий маєток разом із донькою та зятем, аби допомагати молодим батькам з малюком. На поповнення у королівській родині чекають у березні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон вперше прокоментувала вагітність Меган Маркл

Фото: gettyimages.com

Новини по темі