Меланія Трамп підкреслила талію надніжною сукнею (фото) 

Меланія Трамп показала свій найромантичніший образ (ФОТО) | Зірковий стиль | 1+1
Фото: Getty Images

Романтичний образ у відтінках морської піни.  

Поділитися:

Днями президент США Дональд Трамп та його дружина Меланія Трамп зустрілись у Білому домі з прем’єром-міністром Австралії. З нагоди урочистого прийому перша леді продемонструвала два жіночні образи — більш формальний денний та романтичний вечірній.

В обох випадках Меланія обрала ніжну палітру відтінків блакитного. Зустрічати гостей дружина президента вийшла у приталеній сукні довжини міді з трендовими об’ємними рукавами. Образ завершили класичні бежеві човники — улюблене взуття першої леді США.

Вбрання для святкової вечері виявилося більш кокетливим. Трамп одягнула довгу напівпрозору сукню кольору морської піни. Грайливі рюші на вбранні також навіювали літні спогади про морські хвилі. 

Чуттєвий та освіжаючий образ Меланії Трамп можна сміливо назвати найромантичнішим із тих, які вони демонструвала цьогоріч. 

Нагадаємо, що стиль першої леді США має дещо спільне зі стилем Олени Зеленської — дружини президента України Володимира Зеленського. Порівняти їхні вбрання можна тут

Також дізнайся з відео, чому Меланія Трамп ніколи не з’явиться на обкладинці модного видання Vogue: 

Більше стильних образів:

1. Меланія Трамп повторила улюблений образ Вікторії Бекхем (фото)

2. Зеленський захопився красою дружини у червоній вишиванці

3. Мереживо і зірки: Королева Іспанії чарує мрійливою сукнею

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі