Зеленський захопився красою дружини у червоній вишиванці

Дружина Зеленського викликала у нього захват своїм вбранням (ФОТО) | Новини | 1+1

І ми його чудово розуміємо.

Поділитися:

Про кожен новий вихід першої леді Олени Зеленської українці дізнаються, якщо не з телебачення, то принаймні з її сторінки у мережі. Дружина президента регулярно розповідає, які події відвідує в новому статусі, та завжди чарує вибором вбрання для тієї чи іншої зустрічі.

Та цього разу Володимир Зеленський не втримався і першим опублікував фото Олени в новому образі. Попри те, що на світлині він із коханою навіть не вдвох, президент України звернув увагу саме на її чарівний вигляд.

«My first lady in red!» — підписав знімок Зеленський, згадуючи беззаперечний хіт 80-х. 

@zelenskiy_official

Червона приталена сукня-вишиванка справді неймовірно личить Олені. Образ із нею перша леді доповнила своїми улюбленими бежевими човниками. 

Зазначимо, це не перше вбрання з традиційними українськими мотивами в гардеробі Зеленської. Раніше вона вже виходила в світ у схожій блакитній вишиванці

Також варто пригадати ще один вишуканий образ першої леді України. Його вона продемонструвала під час зустрічі з дружиною прем’єр-міністра Ізраїлю. Дивись відео:     

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай інші новини про Володимира та Олену Зеленських: 

1. Володимира Зеленського обійняла всесвітньо відома співачка (фото)

2. Битва образів перших леді: Олена Зеленська проти Меланії Трамп

3. Володимир Зеленський уперше показав дітей

4. Володимир і Олена Зеленські зворушливо привітали 15-річну доньку з днем народження

5. У мережі з'явилося рідкісне архівне фото Володимира й Олени Зеленських

Новини по темі